Acasă Politica Mişcarea Populară şi-a lansat candidaţii pentru primării

Mişcarea Populară şi-a lansat candidaţii pentru primării

1536
1
DISTRIBUIȚI

l Laurenţiu Dulamă, candidatul pentru Primăria Piatra-Neamţ: „Vreau să câştigăm alegerile la Piatra-Neamţ şi să avem şi majoritate în consiliul local“

Mişcarea Populară Neamţ şi-a lansat, ieri, în prezenţa a aproape 350 de membri ai formaţiunii, candidaţii pentru alegerile locale din iunie 2016.

La acest eveniment a fost prezent şi secretarul general al Mişcării Populare, Dorel Onaca, dar şi adjunctul acestuia, deputatul Ştefan Burlacu. Printre invitaţi s-a aflat şi Petrică Movilă, deputat de Iaşi şi şeful organizaţiei din judeţul vecin.

Adrian Cărăbeţ, secretarul general al MP Neamţ a asigurat că toate candidaturile sunt statutare, propunerile pentru persoanele validate venind din partea organizaţiilor. „Toţi aceşti candidaţi au fost validaţi de organizaţiile din care fac parte, iar mai apoi de conducerea judeţeană a MP“, a declarat Adrian Cărăbeţ.

Prezentarea candidaţilor a demarat cu cea a lui Constantin Aurelian Iancu de la Roman şi a continuat cu ce a lui Dumitru Apostolescu de la Bicaz, Tomiţă Ţurcanu de la Roznov şi a lui Constantin Boroianu de la Târgu-Neamţ. Toţi cei care îşi doresc funcţiile de primari în localităţile menţionate şi-au prezentat un scurt CV şi câte puţin din ceea ce îşi doresc să realizeze ca viitori primari.

Ultimul care şi-a prezentat gândurile a fost Laurenţiu Dulamă, candidatul pentru Primăria Piatra-Neamţ: „Vă spun ferm: voi candida la Primăria municipiului Piatra Neamţ! În acest demers al meu mă bazez pe cei care au fost alături de mine, care au experienţă politică şi care au împărtăşit şi vor împărtăşi în continuare din cunoştinţele lor.

În acelaşi timp mă bazez pe cei care au venit alături de noi recent, cei care nu au mai făcut politică şi care privesc diferit lucrurile. Vreau să câştigăm alegerile la Piatra-Neamţ şi să avem şi majoritate în Consiliul Local, pentru ca acest legislativ să aibă un cuvânt de spus“, a declarat în faţa audienţei Laurenţiu Dulamă.

Dorel Onaca, reprezentantul conducerii MP la acest eveniment a declarat că, după ultimele mişcări politice de la nivel naţional, pe scena politică mai sunt trei partide care au un cuvânt de spus: PSD, PNL şi MP. „PDL a dispărut, PP-DD la fel, iar cele două partide care au rămas au apelat la tehnocraţi pentru a face guvernarea. De exemplu, domnul Dragnea, la doar două săptămâni de când a preluat şefia PSD l-a scos de la guvernare. Culoarul pe care îl are în faţă MP este unul extrem de favorabil“, a spus centralul MP.

În afară dă discursuri, este clar că toţi cei prezenţi la adunare s-au declarat de acord cu propunerile de candidaţi şi şi-au declarat susţinerea faţă de aceştia.

(A.N.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.