Acasă Politica UNPR şi PSD colaborează : Un vicepreşedinte de la Consiliul Judeţean va...

UNPR şi PSD colaborează : Un vicepreşedinte de la Consiliul Judeţean va demisiona

1366
2
DISTRIBUIȚI

 

După o şedinţă ratată, în încercarea de a-l înlocui pe fostul preşedinte Culiţă Tărâţă, consilierii judeţeni revin asupra deciziei, astăzi, atunci când vor discuta proiectul de alegere a unui vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte.

Începând de vineri dimineaţa, atunci când aleşii UNPR au refuzat să aprobe introducerea pe ordinea de zi a proiectului de numire a unuia dintre cei doi vicepreşedinţi, aspect discutat chiar între Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea, situaţia s-a precipitat, iar telefoanele de la generali au început să curgă.

Şefii UNPR şi PSD îşi doresc pace la Consiliul Judeţean, iar pentru a realiza acest deziderat şefii celor două partide trebuie să colaboreze aşa cum nu s-a mai întâmplat până la acest moment.

Primul pas a fost realizat, oarecum forţat, la acest final de săptămână, atunci când Ionel Arsene, Ioan Munteanu şi primarii PSD din Neamţ au discutat despre numirea lui Constantin Iacoban (şeful UNPR Neamţ) pe funcţia de vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte la Consiliul Judeţean Neamţ.

Primarii au fost de acord şi astfel se va purcede la aprobarea proiectelor necesare şi la încuviinţarea demisiei unuia dintre cei doi vicepreşedinţi aflaţi deja în funcţie.

Pentru ca Iacoban să ajungă pe funcţia discutată deja este necesar ca unul dintre cei doi vicepreşedinţi să demisioneze sau să fie votat afară din funcţie. Până ieri la amiază, niciunul dintre cei doi vicepreşedinţi (Emilia Arcan şi Dan Manoliu) nu au decis ce vor face.

Astfel, rămasă o funcţie liberă, va putea fi nominalizat şi votat vicepreşedinte Constantin Iacoban, care mai apoi va fi votat vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte. După acestea, vicepreşedintele care a renunţat la funcţie va putea fi ales din nou.

Surse din PSD Neamţ au mai dezvăluit că este posibil ca în locul vicepreşedintelui care va demisiona să ajungă Dan Vasile Constantin, un apropiat al preşedintelui Ionel Arsene, dar aceasta ar înseamna trădare în partid.

Toată situaţia aceasta s-a format după ce preşedintele Culiţă Tărâţă a decedat la finele săptămânii trecute, iar în acest moment este absolut necesară alegerea unui preşedinte interimar până la momentul organizării alegerilor pentru funcţia rămasă vacantă. (A.N.)

2 COMENTARII

  1. Fratilor nemteni: Ce tot ii trageti cu gaina asta pitigaiata de Dan Vasile Constantin,care nu urmareste decat surse gratis de venituri,prin trafic de influienta???
    Terminati fratilor odata cu guralivi care nu prezinta nici o credibilitate,nici o importanta!!!!!
    Asa-zisii politicieni-Pacalici gen acestui Dan Constantin de care e plina Romanica nu au valoare!!!!!
    Ei sunt mostenitorii din tata in fiu si cauta aceleasi carari:dai cu gura si urmaresti castiguri neavenite,adica fara munca;Spuneti si dvs. ce munca ar depune acest individ???Nimic,niste cacanari!!!!; niste traficanti,speculanti si profitori. De ce, domnilor daca statul da bani pentru a se construi ceva,a se cumpara ceva…,mai trebuiesc acesti mercenari care sa intermedieze,cica ar contribuila bunul mers al institutiilor???Nu fratilor acest gen de oameni iau spaga 10% raportat la valoare,etc si fac orice pentru a se fali ca datorita lor se aduc bani,ca datorita lor se construieste ceva,ca datorita lor se cumpara ceva,,,,Lepadati-va oameni buni odata de acest tip de om!!!!Altfel vă va fura mereu si nu veti prospera,iar gusatii se vor imbogati fara justa cauza!!!! Gen Pinalti etc,gen acest Dan Vasile Constantin,,,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.