Acasă Politica UNPR Neamţ a strâns peste 34.000 de semnături pentru Ponta

UNPR Neamţ a strâns peste 34.000 de semnături pentru Ponta

916
3
DISTRIBUIȚI

Organizaţia UNPR Neamţ a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a strâns 34.450 de semnături pentru înscrierea şi susţinerea candidatului Victor Viorel Ponta la Preşedinţia României, „într-un efort comun al organizaţiilor terioriale, de femei, de tineret şi de pensionari“.

În comunicat se menţionează că UNPR Neamţ a mobilizat membri de partid şi a alocat fonduri, pentru ca în perioada de precampanie electorală să amenajeze corturi speciale pentru strângerea de semnături, în municipiile judeţului, „astfel ca în întregul ei organizaţia judeţeană să respecte promisiunea pe care domnul preşedinte Culiţă Tărâţă a făcut-o în primăvară, aceea de a avea cel puţin 30.000 de semnături pentru candida-tul susţinut de Alianţa PSD-UNPR“.

În acest sens, UNPR Neamţ a fost primul partid din alianţă care s-a mobilizat pentru această campanie.

Preşedintele UNPR Neamţ, Culiţă Tărâţă a declarat, inclusiv în presa locală, că „aceste alegeri sunt importante pentru destinul României. Pot să vă spun că există, legat de aceste alegeri, două lucruri sigure: primul, că Victor Ponta va fi preşedintele României, şi al doilea, că în judeţ se va face tot ce este necesar pentru ca acest lucru să se întâmple în mod firesc“.

Filiala de la Neamţ a UNPR a lansat, săptămâna trecută, site-ul organizaţiei judeţene, unprneamt.ro, în care preşedintele Culiţă Tărâţă şi întreaga organizaţie sunt mobilizaţi pentru susţinerea candidatului comun Victor Viorel Ponta în cursa pentru Palatul Cotroceni.  (A.N.)

3 COMENTARII

  1. cate din aceste semnaturi sunt false? si eu am fost sunat de catre psd-isti si mi s-a multumit ca il sustin pe ponta si ca am semnat pentru susutinerea candidaturii lui cu toate ca eu sustin si sunt membrul unui partid de opozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.