Acasă Social Spitalul Roman a scos la concurs şase posturi de asistenţi medicali

Spitalul Roman a scos la concurs şase posturi de asistenţi medicali

897
1
DISTRIBUIȚI

 

Spitalele din judeţ au undă verde la scoaterea la concurs a posturilor, cu condiţia să se încadreze în cheltuielile de personal aprobate. La Spitalul Judeţean au fost scoase, periodic, posturi la concurs, cu aprobarea Consiliului Judeţean, a spus dr. Ioan Lazăr, managerul celei mai mari unităţi sanitare. „De câte ori a fost nevoie de medici şi asistenţi, au fost organizate examene. Şi în continuare se va proceda la fel“. În ultimele două luni au fost scoase posturi de asistenţi medicali la concurs în mai multe specialităţi, mai ales acolo unde au fost făcute pensionări.

Lipsa personalului din sistemul sanitar se face resimţită şi la Spitalul Roman. În acest sens, unitatea sanitară a scos la concurs şase posturi de asistenţi medicali. Specialităţile pentru care se pot înscrie candidaţii sunt Medicină Internă, Neonatologie, Oftalmologie şi Dermato-venerologie – câte un post, iar pentru secţia Pediatrie – două posturi. Pentru aceste posturi, înscrierile se fac până la data de 12 septembrie. Afişarea rezultatelor selecţiei dosarelor se va face la data de 15 septembrie, iar termenul de soluţionare a contestaţiilor, în urma analizării dosarelor – 16 septembrie. Pentru ocuparea locurilor se vor da un examen scris, proba orală şi interviu. Pentru secţia de Boli Interne, data probei scrise este 18 septembrie, iar proba orală va fi pe 23 septembrie; pentru secţiile Neonatologie şi Pediatrie, proba scrisă va fi pe 25 septembrie, iar cea orală – pe 30 septembrie. De asemenea, pentru compartimentele de Oftalmologie şi Dermato, proba scrisă va fi 24 septembrie, iar interviul pe 29 septembrie. Tematica, bi-bliografia dar şi criteriile de participare la concurs sunt disponibile pe site-ul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman. (Maria NISTOR)

1 COMENTARIU

  1. […] Spitalele din judeţ au undă verde la scoaterea la concurs a posturilor, cu condiţia să se încadreze în cheltuielile de personal aprobate. La Spitalul Judeţean au fost scoase, periodic, posturi la concurs, cu aprobarea Consiliului Judeţean, a spus dr. Ioan Lazăr, managerul celei mai mari unităţi sanitare. „De câte ori a fost nevoie de medici şi asistenţi, au fost organizate examene. Şi în continuare se va proceda la fel“. În ultimele două luni au fost scoase posturi de asistenţi medicali la concurs în mai multe specialităţi, mai ales acolo unde au fost făcute pensionări. Detalii pe Realitatea Media. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.