Acasă Politica Partidul Mişcarea Populară – alegerea cea mai curată în politică

Partidul Mişcarea Populară – alegerea cea mai curată în politică

3113
6
DISTRIBUIȚI

Traian Băsescu a ştiut întotdeauna să conducă, ori că a fost vorba de destinele ţării, ori că este, acum, Partidul Mişcarea Populară – creat la iniţiativa sa. Cunoscând atât de bine politica românească, reuşeşte să fie singurul politician care face opoziţie cu adevărat la tot ce merge rău în România. Iar în demersul său este susţinut de oameni tineri, fără un trecut politic îndoielnic, în schimb, cu mult aplomb şi putere de a face lucrurile să meargă bine în ţara lor.

O astfel de echipă, entuziastă, s-a conturat în PMP Neamţ, reprezentată fiind de preşedintele filialei – Laurenţiu Dulamă. Cu o bogată experienţă în administraţia publică locală şi cu statistici pozitive, ceea ce nu se poate afirma despre oricine, Laurenţiu Dulamă este şi candidatul PMP Neamţ la Primăria Municipiului Piatra-Neamţ, în alegerile din iunie. Nu face politică pentru a fi numit politician, ci vrea să demonstreze că politica şi administraţia pot fi performante doar prin muncă şi seriozitate. Exclude orice jocuri murdare în scopuri oneroase.

„Mişcarea Populară este singurul partid care nu face înţelegeri şi blaturi politice. Este formată 80% din oameni noi, neimplicaţi politic, iar mai bine de 55% sunt sub 40 de ani. Este un partid nou, de centru dreapta, cu oameni tineri şi dedicaţi. Noi luptăm pe toate liniile ca viitorul primar la Piatra-Neamţ să fie ales democratic din două tururi, nu acceptăm blatul PSD-PNL privind alegerea dintr-un singur tur“, declară Laurenţiu Dulamă – candidatul PMP Neamţ la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

Unul din acei tineri lăudabili, din PMP Neamţ, este şi avocata Andreea Todiriţe, vicepreşedinte Mişcarea Populară Neamţ şi candidat la Consiliul Judeţean. Pietreanca este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai, din Cluj.

Andreea Todirite

„Am 35 de ani şi o experienţă în domeniul avocaturii de zece ani. La îndemnul unui prieten, după multe discuţii şi zile de gândire, am acceptat să mă înscriu în Mişcarea Populară pentru că este un partid nou cu oameni simpli care nu au mai făcut politică. Sprijin tânăra generaţie, din care fac parte, şi observ faptul că optimismul acesteia e blocat de cinismul clasei politice. Mişcarea Populară este singura formaţiune politică care oferă o alternativă viabilă pentru ieşirea ţării din situaţia dezastruoasă în care se află: militează pentru restrângerea numărului de parlamentari la 300 de persoane, implicarea totală şi transparentă a românilor în luarea deciziilor care îi privesc direct“, este de părere Andreea Todiriţe, vicepreşedinte Mişcarea Populară Neamţ şi candidatul la Consiliul Judeţean.

(Ioana CALIŢCHO)

6 COMENTARII

 1. apreciez sinceritatea si bunul simt la dl.dulama.a muncit permanent fara sa se bata cu pumnul in piept.la experienta d-lui basescu care este simbolul si locomotiva partidului apreciez ca face o opozitie reala si califica si partidul nu are cum da gres.si tinerii avocate ii doresc succes si sa fie combativa asa cum o face la procese.

 2. La Piatra Neamț hoții se metamorfozează

  Viermii PDL s-au transformat în fluturi PMP. Zici că pietrenii au parte numai de lapte și miere, că trăiesc poveștile cele mai frumoase, că au uitat de toate excrocheriile tuturor politicienilor.
  Curat murdar, coane Fanică!

  • Stimate/stimată comentator, comentatoare as dori să vii măcar o dată la o sedintă a MP si să constați realitatea. E usor să îi pui pe toti in aceeasi “oală”, a da cu noroi e usor. Măcar aici s-a schimbat totul, fată de partidele aflate la putere care sunt disperate că pot pierde tot.

 3. @ Constantin
  ,,Aprecierile” tale sunt valabile doar pentru ,,basisti”, mafiotii ,,portocalii”, care le-au taiat salariile tuturor bugetarilor! Uitam cu usurinta ca basescu(cu b mic) a fost singurul Presedinte al Romaniei, care a fost suspendat. Uitam excrocheriile ,,portocaliilor”, care au facut averi imense, insa nu au fost in stare sa ridice economia tarii! Sau cum a ajuns ,,EBA” europarlamentar si ce ,,minuni” a facut pe-acolo, cu dictia ei agramata!

  • lasa ca acum guvernul de tehnocrati dar mai ales noul presedinte va da de toate;salarii duble,pensii triple siun nivel de trai foarte ridicat.pe basescu parlamentul a avut curajul si taria sa-l suspende in fata lui johanis toti sunt pisicuti.uitati-va la dragnea,oprea etc toti tac.acum cred ca e pericolul mai mare pentru instalarea dictaturii.singurul care le zice pe nume e BASESCU,CEILALTI SE UITA LA STELE.nu sunt basist dar iubesc adevarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.