Acasă Politica În Neamţ, UNPR trebuie să adune 33.000 de semnături pentru Ponta

În Neamţ, UNPR trebuie să adune 33.000 de semnături pentru Ponta

6899
0
DISTRIBUIȚI

UNPR Neamţ a demarat de ceva vreme acţiunea de strângere de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta, iar de curând au putut fi văzute două corturi cu fotografii ale primului-ministru pe post de candidat.

Ieri, la locul din faţa sediului partidului de pe bulevardul Republicii se aflau trei dintre cei mai importanţi membri ai filialei nemţene a UNPR (senatorul Liviu Bumbu şi consilierii judeţeni Constantin Iacoban şi Constantin Sandu).

„Numai ieri şi azi am strâns la cortul de la Piaţa Dărmăneşti aproape 500 de semnături şi îl vom muta prin mai multe locuri din municipiu“, a declarat Constantin Iacoban, care deţine şi funcţia de preşedinte executiv al UNPR Neamţ.

Până la acest moment, din afirmaţiile lui Constantin Sandu, secretarul organizaţiei, este de menţionat că s-au adunat, în întreg judeţul, în peste o lună aproape 16.000 de semnături pentru susţinerea lui Victor Ponta.

Toate aceste acţiuni vin după ce la ultima mare întrunire a partidelor aliate în jurul PSD, şeful UNPR Gabriel Oprea a promis un milion de semnături pentru Ponta, asta înainte ca PSD să dea drumul campaniei proprii de semnături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.