Acasă Politica Gogoşile liberale încep să se răcească…

Gogoşile liberale încep să se răcească…

1056
0
DISTRIBUIȚI

* Promisiunile cu care actuala guvernare vine în faţa românilor, disperată să îi convingă să o lase la putere, sunt baloane de săpun

* “Vorbe goale! Nimic din ce anunţă PNL cu surle şi trâmbiţe nu este sustenabil!”, a declarat Răzvan Cuc, candidat al PSD Neamţ la un mandat de senator

 

Liberalii au extrem de multă fantezie când propun măsurile de guvernare şi reuşesc să se autodepăşească cu minciunile privind binele pe care îl vor românilor. Ideile pe care au anunţat că le-ar pune în practică în anii următori sunt baloane de săpun şi cetăţenii s-au săturat să le asculte.

De fapt, ei nici nu au un program de guvernare, pentru că înşiruirea de măsuri nu are o viziune clară asupra ceea ce vor să facă. “Vorbe goale! Nimic din ce anunţă PNL cu surle şi trâmbiţe nu este sustenabil. După mai bine de un an de guvernare, încă nu sunt capabili să vină cu soluţii la problemele grave pe care le-au creat acestei ţări. Asta e o dovadă că în tot acest timp nu au fost în stare să le identifice şi să caute soluţii. S-au agitat continuu să vadă ce mai e de furat, de distrus, ce licitaţii mai pot truca, sfidând, efectiv, nevoile reale ale ţării. De aceea s-a ajuns unde s-a ajuns! Puteau să se uite în jur, căci în România şi în lumea largă, cu toţii ne confruntăm cu pandemia! Concret, cum vor ei să îi ajute pe români să depăşească această grea problemă? ?in spitale blocate, nu sunt cadre medicale care să îi salveze pe pacienţi, stau cronicii acasă pentru că nu au unde merge pentru a fi văzuţi de către specialişti! Nu este posibil să ai pe conştiinţă atâtea suflete care mor nevinovate, pentru că nu au acces la asistenţă medicală, dar în continuare să te ţii băţos!

Să mai vorbim despre faptul că nu au luat şi nici nu anunţă măsuri pentru a salva sectoarele pe care le-au ignorat cu desăvârşire, precum Agricultura, Transporturile, industria ospitalităţii?! Au anunţat în iulie că primim 80 de miliarde de euro de la UE pentru proiecte, şi din vară până în toamnă au pierdut deja 50 şi îşi fac un titlu de glorie că mai nou putem accesa proiecte în limita a 30 de miliarde de euro. Pe ce lume trăim? Toate ţările sunt conduse de oameni interesaţi de binele cetăţenilor, dornici să atragă fonduri nerambursabile, să identifice măsuri reale pentru protecţia populaţiei… România parcă e condusă de cei mai mari duşmani! Cum crede PNL că va mai rămâne la guvernare? Aproape nu mai are ce să distrugă!”, a declarat Răzvan Cuc, candidat al PSD Neamţ la un mandat de senator.

Pe 6 decembrie, românii sunt aşteptaţi la vot, pentru alegerea deputaţilor şi senatorilor care îşi vor desfăşura activitatea în următorii 4 ani. Peste mai puţin de 2 săptămâni, fiecare cetăţean îşi va vota viitorul. Unul care trebuie să se desfăşoare pe seama unor strategii clare, cu măsuri care să vină în sprijinul cetăţenilor şi nu ani grei, în care 5 milioane pensionari vor pierde puterea de cumpărare, în care se va împuţina numărul angajaţilor, salariile vor fi tăiate, alocaţiile vor rămâne nemărite în ciuda prevederilor legale.

“Dar cel mai grav este că în continuare pentru un milion de copii va fi îngrădit dreptul la educaţie, pentru că nu li se alocă tablete sau calculatoare. Aceste suflete nevinovate rămân condamnate la sărăcie extremă. Aşa cum rămân condamnaţi bunicii, părinţii, care suferă în casele lor de boli care îi macină zi de zi! Ce face PNL pentru ţara aceasta? Care ar fi logica pentru a rămâne la guvernare? E un vis sinistru ca după 6 decembrie să mai fie ei în fruntea ţării. Liberalii trebuie să dispară definitiv de la conducerea României. PSD este singura alternativă salvatoare!”, a mai declarat candidatul Răzvan Cuc.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.