Acasă Sport Fotbal – Campionatul judeţean, Liga a V-a: Duminică, start pentru 20 de...

Fotbal – Campionatul judeţean, Liga a V-a: Duminică, start pentru 20 de competitoare în eşalonul doi fotbalistic judeţean

1097
0
DISTRIBUIȚI

 

La finele mai multor săptămâni de căutări şi tatonări, duminică 7 septembrie va începe o nouă ediţie de campionat judeţean la fotbal în cadrul eşalonului secund, Liga a V-a. Pentru stagiunea 2014-2015, reprezentanţii AJF au pregătit o întrecere cu două serii, fiecare compusă din zece competitoare. Vor fi câte cinci meciuri disputate în fiecare serie, pe etapă, timp de nouă săptămâni la rând, până în luna noiembrie a anului în curs. La finele întrecerii, una lipsită de fazele play-off (pentru promovare) şi play-out (lupta pentru evitarea retrogradării), doar ocupantele primului loc în fiecare grupă vor face pasul spre campionatul Ligii a IV-a, odată cu începutul stagiunii următoare.

În seria I din Liga a V-a, duminică de la ora 11 se joacă partidele: Stejarul Stăniţa – Zimbrul Pânceşti / Viitorul Ruginoasa – Spicul Bozieni / Recolta Bâra – Stejarul Ţibucani / Speranţa Boghicea – Recolta Icuşeşti / Voinţa Boteşti – Siretul Doljeşti.

În seria a II-a, grupările de la Stănţa, Bâra şi Boghicea sunt noutăţile pregătite de reprezentanţii AJF pentru noul sezon de campionat judeţean. Acestea se adăugă unor formaţii mai vechi, într-o grupă tot de zece formaţii. Între competitoare nu mai apare însă numele Voinţei Valea Ursului. Campioana seriei în sezonul precedent a început întrecerea judeţeană de fotbal în Liga 4 (ca nou-promovată), dar după numai un meci jucat şi pierdut, a abandonat. Tot duminică de la ora 11, în seria a II-a sunt programate jocurile: Voinţa Rediu – Zorile Urecheni / Energia Girov – Viitorul Taşca / Viitorul Izvoare (comuna Dumbrava Roşie) – Flacăra Brusturi / Vulturul Costişa – Voinţa Dochia / Zimbrul Vânători Neamţ – Voinţa Dobreni.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.