Acasă Politica Cozmanciuc: „Cer bărbaţilor politici ai PSD să voteze bugetul pe 2016“

Cozmanciuc: „Cer bărbaţilor politici ai PSD să voteze bugetul pe 2016“

1239
0
DISTRIBUIȚI

l liberalii nemţeni speră ca PSD să nu blocheze autostrada Iaşi – Tg. Mureş

Mugur Cozmanciuc, copreşe-dintele PNL Neamţ face mai multe referiri la aleşii PSD care au putere de decizie în ceea ce priveşte adoptarea planului de infrastructură pentru anii viitori şi le cere „să nu încerce, prin manipulare, să blocheze autostrada Iaşi – Tg. Mureş“.

În susţinerea celor afirmate, Cozmanciuc spune că după ani de zile în care infrastructura mare din Moldova a fost neglijată, proiectul de buget pentru anul 2016 alocă fonduri pentru autostrada Iaşi – Tg. Mureş, atât de necesară regiunii de Nord-Est a ţării.

„Menţionez că banii vor fi alocaţi studiului de fezabilitate pentru tronsonul Târgu Neamţ – Iaşi – Ungheni. E un prim pas în realizarea autostrăzii de care Moldova şi judeţul Neamţ au atâta nevoie, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure“, declară liberalul.

El a mai adăugat că din păcate, PSD rămâne ostil proiectelor de dezvoltare pentru Moldova şi pentru judeţul Neamţ, existând riscul să le saboteze inclusiv în Parlament. Cozmanciuc spune că PSD pare în continuare incapabil să vadă şi să susţină interesul Moldovei şi că este necesar să înţeleagă cu toţii că autostrada care leagă Moldova de Transilvania e absolut necesară şi va atrage investiţii inclusiv în Neamţ, ducând la crearea de noi locuri de muncă în construcţii, în industrie, în turism.

„Cer de aceea celor din PSD Neamţ să nu critice pe cei care chiar fac ceva, adică noul guvern şi să vadă vina şi incompetenţa fostului guvern PSD pe subiectul infrastructurii rutiere.

Solicit de asemenea bărbaţilor politici ai PSD să lase deoparte ranchiuna şi să voteze în favoarea proiectului de buget pe anul 2016. Acest buget va fi primul pas pentru a moderniza în mod decisiv infrastructura judeţului Neamţ şi a Moldovei. În viitor trebuie să avem în vedere şi pasul următor, adică o autostradă care să traverseze Moldova de la nord la sud, de la Suceava la Bucureşti“, a mai spus parlamentarul. (A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.