Acasă Economic Domo şi-a închis magazinul din Piatra-Neamţ

Domo şi-a închis magazinul din Piatra-Neamţ

3761
1
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai mari retaileri de pe piaţa electro-IT din judeţ, Domo, şi-a închis magazinul pe care îl deţinea în Piatra-Neamţ, lângă Kaufland, în urmă cu mai bine de o săptămână. Ma-gazinul Domo a mai rămas pe piaţa online, iar cetăţenii care au făcut achiziţii de la magazinul din Piatra-Neamţ şi au probleme cu produsele cumpărate, au la dispoziţie pe site-ul companiei detalii despre service-ul la care pot apela pentru reparaţii. Până la închiderea magazinului, cetăţenii           s-au putut bucura de preţurile mici cu care au fost valorificate mărfurile, însă acum le-a mai rămas site-ul companiei care derulează campania „Dăm tot“, cu reduceri de până la 90 la sută. În prezent, salariaţii se ocupă de curăţarea locaţiei în care a activat magazinul.

Domo a intrat în insolvenţă la cererea unui partener de afaceri, în toamna acestui an.

(Natalia RÎŞTEI)

1 COMENTARIU

  1. Domo si-a inchis TOATE magazinele fizice, nu doar cel din Piatra Neamt si a ramas exclusiv in online ca urmare a insolventei.

    Lucrul acesta s-a intamplat si datorita faptului ca jegurile de la Domo, aveau oferte de tipul acesteia http://i.imgur.com/XQqfO1f.jpg?1 si mai aveau si nesimtirea sa fluture steagul cu “Reduceri de pana la 90%”.

    Orice alt comentariu este irelevant in acest caz. Cu asemena practici nu poti ramane pe o piata incare concurenta este una extrem de acerba.

    Eu le doresc sa aiba soarta defunctului Flamingo.ro, deoarece asta merita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.