Acasă Eveniment Bărbaţi dispăruţi

Bărbaţi dispăruţi

576
0
DISTRIBUIȚI

În ziua de 9 aprilie, poliţiştii pietreni au fost anunţaţi de o localnică despre faptul că, pe 5 aprilie, la ora 4, fiul ei Constantin Ciprian Covatariu, în vârstă de 48 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Bărbatul are înălţime de 1,75 m, 60 de kilograme, părul grizonat (tuns scurt) şi ochii căprui. În momentul plecării, el era îmbracat cu un trening de culoare închisă şi încălţat cu adidaşi albi.

Totodată, pe 10 aprilie, agenţii din comuna Pipirig au fost sesizaţi de un sătean de 69 de ani că nepotul său, Ioan Chiriac (39 de ani0, a plecat de acasă pe 3 aprilie, iar de atunci nu mai ştie nimic de el. Acesta are 1,85 m, 80 de kilograme, faţa ovală, constituţie atletică, părul brunet şi ochii căprui. Ultima oară, el era îmbrăcat cu o geacă neagră, pulover gri, pantaloni din stofă, iar pe cap purta o căciulă gri.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea celor căutaţi este rugată să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliţie, ori să sune la 112! (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.