Acasă Eveniment 22 de ani de puşcărie pentru Ţuţuianu

22 de ani de puşcărie pentru Ţuţuianu

747
0
DISTRIBUIȚI

 

l el a fost condamnat în dosarul uciderii, tranşării şi aruncării în lac a fostei soţii l ucigaşul trebuie să mai achite daune de aproape 50.000 de euro şi cheltuieli judiciare de 75.000 de lei l rudele victimei vor ataca sentinţa la Bacău

În celebrul dosar al „Elodiei de Neamţ“, ieri, Tribunalul a stabilit pedeapsa pentru Costel Narcis Ţuţuianu, individul din comuna Taşca acuzat că şi-a hăcuit şi aruncat în Lacul Bicaz fosta soţie (Ramona). Ţuţuianu a primit 22 de ani de închisoare, fiindu-i interzise mai multe drepturi pe o perioadă de şapte ani, după ispăşirea pedepsei. Instanţa l-a mai obligat, totodată, la plata următoarelor sume cu titlu de daune morale: până în 2023, câte 170 de lei, lunar, mamei victimei (pentru întreţinerea minorului rămas orfan); câte 2.500 de euro celor patru surori ale victimei şi câte 20.000 de euro tatălui şi mamei victimei. Instanţa a mai dispus că Ţuţuianu să plătească şi cheltuieli judiciare de 75.000 de lei. Magdalena Pruteanu, mama victimei, care solicitase daune de aproape un milion de euro, a aflat ieri de la ziarişti despre decizia instanţei.

„Trebuia să-i dea închisoare pe viaţă nenorocitului. Mă voi consulta cu avocatul şi vom ataca sentinţa la Curtea de Apel Bacău. Daunele sunt infime în comparaţie cu durerea noastră şi cheltuielile executate“, a spus Magdalena Pruteanu. Sentinţa de 22 de ani care i-a fost dată lui Ţuţuianu este similară cu cea pe care a primit-o iniţial celebrul poliţist Cioacă, în cazul Elodia. În dosarul de la noi, însă, ulti-mul cuvânt îl vor avea magistraţii Curţii de Apel Bacău.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.