Acasă Sport Fotbal – Campionatul judeţean, Liga a V-a: După Boghicea, a fost exclusă...

Fotbal – Campionatul judeţean, Liga a V-a: După Boghicea, a fost exclusă şi gruparea din Icuşeşti

961
0
DISTRIBUIȚI

 

l campionatul Seriei I a rămas în numai opt competitoare l formaţia Recolta a fost lăsată pe dinafara competiţiei pentru neplata datoriilor cumulate încă din ediţia precedentă

Conform aşteptărilor, întrecerea eşalonului secund de fotbal la nivel judeţean a mai pierdut o grupare. În seria I a Ligii a V-a nemţene au mai rămas doar opt competitoare. Echipa Recolta Icuşeşti a fost exclusă din întrecere ca urmare a datoriilor înregistrate încă din sezonul precedent şi rămase neachitate până în prezent. Înaintea celor din Icuşeşti, campionatul primei serii din liga secundă judeţeană fusese părăsit de Speranţa Boghicea, ca urmare a mai multor neprezentări la jocurile programate.

În seria a II-a din eşalonul secund judeţean de fotbal, singura echipă rămasă fără victorie obţinută este Viitorul Izvoare. Duminică, meciul acestora din urmă, programat pe terenul propriu la vizita „vulturilor“ din Costişa s-a încheiat cu succesul localnicilor. Din nefericire, rezultatul iniţial, 2-1 pe teren, a fost transformat într-o izbândă obţinută la „masa verde“ de oaspeţi. Cei din Costişa au depus o contestaţie care viza substituirea unui jucător folosit în tabăra gazdelor. La analiza datelor înscrise în raportul de joc şi a contestaţiei depusă de musafirii din Costişa, oficialii AJF au dat dreptate ultimilor. Pentru acest motiv, victoria a revenit „vulturilor“, iar ca urmare a încercării de a păcăli, cei de la Viitorul Izvoare au fost amendaţi cu 250 de lei. Termenul de plată pentru sancţiunea financiară este ziua de luni 27 octombrie, ora 14.

În seria I, unul dintre meciurile interesante ale rundei de duminică a fost la Bozieni. Lidera a pri-mit replica celor de la Boteşti, iar după 5-1 la pauză, oaspeţii au fost foarte aproape de o surpriză, înscriind nu mai puţin de patru goluri în repriza secundă. Nu a fost de ajuns pentru nici măcar un rezultat de egalitate.

Rezultatele complete ale seriei au fost: Viitorul Ruginoasa – Recolta Bâra 5-1 / Stejarul Ţibucani – Siretul Doljeşti 3-5 / Spicul Bozieni – Voinţa Boteşti 6-5. Stejarul Stăniţa şi Zimbrul Pânceşti au stat. În seria a II-a, rezultatele etapei a 7-a au fost: Energia Girov – Zimbrul Vânători Neamţ 1-0 / Viitorul Izvoare – Vulturul Costişa 0-3 / Flacăra Brusturi – Voinţa Rediu 3-0 / Voinţa Dochia – Zorile Urecheni 3-4  / Voinţa Dobreni – Viitorul Taşca 3-0.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.