Acasă Economic HeidelbergCement Group a primit distincţia „Best improver“

HeidelbergCement Group a primit distincţia „Best improver“

876
0
DISTRIBUIȚI

 

HeidelbergCement Group a primit distincţia „Best improver“ în ceea ce priveşte comunicarea transparentă a indicatorilor de mediu, în cadrul programului Carbon Disclosure Project (CDP), fiind aleasă dintre cele mai mari şi pu-ternice 350 de organizaţii din zona Germania – Austria – Elveţia.

HeidelbergCement a fost premiată drept compania care a adus cele mai semnificative îmbunătăţiri procesului de comunicare transparentă a indicatorilor şi a activităţilor de mediu.

„Suntem foarte încântaţi pentru că am atins performanţa îmbunătăţirii scorului de transparenţă de la 97 la 100 în acest an. Astfel, am ajuns acum printre cele mai bune cinci companii din sectorul energetic şi de materiale de construcţii“, a declarat Rob van der Meer, director în cadrul HeidelbergCement Group.

De altfel, în această toamnă, înainte de intrarea în perioada de mentenanţă a celor trei fabrici de la Taşca, Chişcădaga şi Fieni, „tinerii gardieni ai mediului“ (elevi ai şcolilor, împreună cu profesorii) vor merge să măsoare valorile indicatorilor de mediu. Carpatcement va face public rezultatul acestei acţiuni, participând şi contribuind astfel la îmbunătăţirea performanţei de mediu în România şi internaţional, la nivel de grup. (Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.