Acasă Sport Volei – Old Boys> Pietrenii sunt invitaţi în turneul de la Tulcea

Volei – Old Boys> Pietrenii sunt invitaţi în turneul de la Tulcea

983
0
DISTRIBUIȚI

 

 

Componenţii lotului formaţiei pietrene de volei Old Boys Energy participă în acest final de săptămână la un nou turneu naţional. De ieri, reprezentanţii noştri au plecat la Tulcea. Gazdele organizează cea de-a cincea competiţie internă pe anul 2014 pentru cei trecuţi de prima tinereţe în voleiul masculin. Alături de tulceni şi reprezentanţii noştri, în seria meciurilor de sâmbătă şi duminică mai sunt invitaţi jucătorii echipelor similare de la Buzău (două echipe), Chişinău, Brăila şi Bacău. „Probabil va fi ultimul turneu organizat în acest an calendaristic şi destinat echipelor din categoria old-boys“, spunea Bogdan Florea, managerul taberei pietrene. Ai noştri au convocat doar şae jucători pentru deplasarea la Tulcea: Emil Creţu, Cornel Hodrea, Gabi Olaru, Liviu Tănase, Gabriel Drăgoi şi Bogan Florea.

La Buzău au câştigat locul I

În aceeaşi componenţă, gruparea pietreană de volei Old Boys Energy a participat, cu succes total, la precedentul turneu. Acesta s-a desfăşurat la Buzău, în luna octombrie, atunci când reprezentanţii noştri au izbutit să-şi asigure primul loc între celelalte cinci adversare: Oneşti, Focşani, Brăila şi cele două formaţii buzoiene. „Am câştigat atunci probabil şi pentru faptul că nu au participat cei din Bacău“, glumeau la vremea respectivă, pe drumul de întoarcere acasă, jucătorii pietreni de categorie old-boys. Pierderea unui singur set în turneul de la Buzău a reprezentat alt fapt îmbucurător pentru echipa noastră.

La Tulcea, obiectivul formaţiei pietrene la întrecerile acestui final de săptămână reprezintă clasarea pe unul dintre locurile podiumului de premiere. Hodrea şi compania ştiu că le va fi dificil, dacă nu chiar imposibil, să câştige în acest turneu din Dobrogea contra echipei gazdă. În rândurile acesteia se numără acum mai mulţi dintre foştii jucători ai grupării Deltacons Tulcea, formaţie care obţinuse, cu mulţi ani în urmă, titlul naţional la nivel de seniori. În turneul dobrogean de astăzi şi mâine, pietrenii vor da şi peste Cosmin Gavril, fostul component al echipei de seniori Dinamo Bucureşti în stagiunea precedentă de Divizia A.

Gândesc la înscrierea în Divizia A1

Pentru a reuşi să se înscrie în campionatul Diviziei A1, reprezentanţii de la Old-Boys Energy Piatra-Neamţ au nevoie de câţiva susţinători. Aceştia trebuie să le asigure fondurile necesare pentru deplasarea la jocurile oficiale şi organizarea partidelor de pe teren propriu. După ce Ionuţ Harbuz a părăsit tabăra nemţeană, acceptând rolul dublu de antrenor secund şi jucător la Dinamo Bucureşti în Divizia A de seniori, cei de la Old-Boys Piatra-Neamţ se orientează spre alte variante, tot dintre jucătorii trecuţi prin marea performanţă. Ştefan Ştefură, Marian Ionescu, dar şi Codrin Cojocaru sunt doriţi a completa, când şi cum pot, tabăra pietreană.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.