Acasă Eveniment Urmărit internaţional, prins în Piatra-Neamţ

Urmărit internaţional, prins în Piatra-Neamţ

456
0
DISTRIBUIȚI

Căutat de autorităţile judiciare din Grecia, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost depistat de poliţişti în ziua de 22 februarie. Pe numele acestuia fusese emis un mandat european de arestare, pentru trafic de persoane. Individul a fost prezentat Parchetului Curţii de Apel Bacău, care l-a reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi dus la instanţă în vederea confirmării mandatului.

Tot luni, cu sprijinul „mascaţilor“, în Piatra-Neamţ a fost prins un bărbat de 37 de ani, din Teleorman, condamnat de Judecătoria Roşiori de Vede la un an de puşcărie pentru tulburarea ordinii publice. El va sta după gratii deoarece, pe 7 noiembrie 2018, împreună cu doi indivizi, toţi înarmaţi cu cuţite, au urmărit o persoană pe care voiau să o agreseze.

În aceeaşi zi de 22 februarie, poliţiştii pietreni au pus în executare un mandat emis de judecători pe numele Cristinei Balan, din comuna Cândeşti. Ea va sta după gratii timp de o lună, pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului. Conform sentinţei, începând cu data de 4 noiembrie 2016 şi până în prezent, femeia nu a respectat sentinţa civilă prin care s-a stabilit modul în care fostul soţ urma sa aibă legături personale cu fiica sa minoră, nepermiţându-i să ia legătura în niciun mod cu aceasta. Condamnaţii au fost conduşi la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepselor.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.