Acasă Economic Un târgnemţean a câştigat peste 40.000 de lei la Loteria Fiscului

Un târgnemţean a câştigat peste 40.000 de lei la Loteria Fiscului

2338
0
DISTRIBUIȚI

Un cetăţean din Târgu-Neamţ trebuie să intre în posesia premiului de 40.000 de lei, bani pe care Fiscul urmează să-i vireze în cont în perioada următoare, după ce a câştigat la Loteria bonurilor fiscale, la extragerea din 17 februarie. El şi-a revendicat premiul pe baza bonului desemnat câştigător, cu valoarea de 289 de lei, emis pe 19 ianuarie.

Acesta este singurul contribuabil din judeţ care figurează ca fiind câştigător într-o listă cu numai 25 de norocoşi la nivel naţional, cărora Fiscul le va împărţi milionul de lei pus în joc.

Chiar dacă valoarea a fost mai mică decât cea a bonului câştigător din luna precedentă (905 lei, emis pe 13 decembrie), suma tot mare a rămas, în special pentru cei care au adunat bonuri fiscale şi au aşteptat un rezultat al extragerii mai după buzunarele lor. Experienţa lunilor trecute arată că nici bonurile cu sume foarte mici nu au făcut fericiţi prea mulţi nemţeni. Spre exemplu, la extragerea din septembrie 2018 (când a fost desemnat câştigător bonul cu valoare de 60 de lei, emis pe 21 august) numai doi dintre cei 11 cetăţeni care şi-au revendicat premiile au fost câştigători. Ei au primit câte 10.000 de lei de la Fisc, în urma celei de-a doua extrageri.

Data de 18 aprilie este termen limită pentru revendicarea premiilor din cadrul extragerii din data de 17 martie, când au fost desemnate ca fiind câştigătoare bonurile cu valoarea de 147 de lei, emise pe 28 februarie. Fondul de premiere a rămas la 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul bonurilor câştigătoare este mai mare de 100, atunci Fiscul va organiza o nouă extragere în cadrul căreia să aleagă cele 100 de bonuri câştigătoare.

Următoarea extragere a Loteriei Fiscului va avea loc pe 21 aprilie, la care vor participa bonurile fiscale emise pentru cumpărăturile făcute în luna martie.

Tot luna aceasta, cu ocazia sărbătorilor pascale, Fiscul va organiza o extragere specială.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.