Acasă Eveniment Ţeapă cu telefoane mobile

Ţeapă cu telefoane mobile

1018
0
DISTRIBUIȚI

Doi pietreni în vârstă de 26 şi 28 de ani, alături de prietena unuia de 19 ani, sunt cercetaţi de poliţiştii suceveni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Oamenii legii au intrat pe fir în după-   amiaza de 6 august, când o suceveancă de 21 de ani, din comuna Preuteşti, le-a relatat că pe 30 iulie, la ora 17, a fost păcălită de o persoană necunoscută căreia i-a vândut un telefon mobil şi care nu i-a mai trimis suma de 715 lire sterline, cum se înţeleseseră iniţial.

„Primele investigaţii au arătat că persoana vătămată a postat un anunţ de vânzare a telefonului pe un site, după care a fost contactată telefonic de o persoană de sex feminin cu care s-a întâlnit în localitatea Fântâna Mare şi a efectuat tranzacţia, după ce, în prealabil, autoarea i-a confirmat că ar fi făcut plata prin intermediul unei tranzacţii online, arătându-i în acest sens o fotografie pe telefonul său. Astfel, după ce a predat telefonul, persoana vătămată a constatat că în contul bancar nu a intrat suma de bani şi că tranzacţia nu fusese finalizată.

Întrucât fratele victimei a postat un anunţ asemănător şi a fost contactat de pe acelaşi număr de telefon de o persoană de sex feminin pentru a efectua tranzacţia, poliţiştii au organizat un flagrant la Boroaia, ocazie cu care, marţi seara, la ora 20, a fost identificată o nemţeancă de 19 ani care s-a prezentat la un magazin din localitate pentru ridicarea telefonului. Ulterior, la o distanţă de aproximativ 100 de metri, pe DJ 155B, poliţiştii au observat un autoturism în care au fost identificaţi doi nemţeni care au însoţit-o pe tânăra de 19 ani“, a declarat comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

Cei trei pietreni au recunoscut faptele, fiind conduşi la sediul Poliţiei, ocazie cu care, au fost ridicate din autoturism pentru cercetări alte bunuri de comunicaţii şi electronice. Ei urmează să fie prezentaţi Parchetului cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.