Acasă Eveniment Tamponare în Mărăţei

Tamponare în Mărăţei

284
0
DISTRIBUIȚI

În seara de 28 iunie, la ora 23.45, a avut loc un eveniment rutier pe bulevardul Traian din municipiul Piatra-Neamţ. Poliţiştii au stabilit că o localnică în vârstă de 37 de ani conducea o maşină pe strada Lămâiţei şi a intrat pe drumul principal fără a-i da prioritate unui concitadin aflat la volanul altui autoturism cu mai mulţi tineri, care mergea spre 1 Mai. În urma impactului, a doua maşină a fost a ieşit de pe şosea, izbindu-se într-un copac. Nimeni nu a fost rănit şi niciunul din conducătorii auto implicaţi în tamponare nu băuse alcool. Şoferiţa neatentă a rămas fără permis, fiind amendată cu 1.305 lei.

Tot marţi seară, un pietrean de 43 de ani care ieşea cu maşina dintr-o parcare de pe strada Dărmăneşti a dat peste un localnic de 36 de ani, care avea îmbibaţia alcoolică de 0,64 miligrame/litru, în aerul expirat. Pietonul s-a ales cu câteva leziuni, iar şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Al treilea accident de marţi s-a petrecut pe DN 15, în satul Stejaru (al comunei Pângăraţi). Un localnic de 50 de ani conducea o maşină şi a izbit din spate un autoturism la volanul căruia era o pietreancă de 41 de ani. Acesta din urmă a fost apoi proiectat în maşina din faţă, condusă de un bărbat de 60 de ani, care oprise pentru a vira stânga. A doua şoferiţă a fost rănită. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.