Acasă Eveniment Sinucidere la Schitul Capşa

Sinucidere la Schitul Capşa

817
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 55 de ani, din oraşul Bicaz, a fost găsit spânzurat într-o anexă a Schitului Capşa, cu hramul „Sfântul Cuvios Paisie de la Neamţ“ (din urbea de sub Baraj), în seara de 3 iunie. Omul îi ajuta pe cei doi călugări ai schitului la treburile gospodăreşti şi locuia acolo de anul trecut, cu forme legale (fiind luat în evidenţă de Poliţie). Luni, cel mai probabil pe fondul unei depresii, el s-a atârnat într-un ştreang, omorându-se.

Cadavrul a fost descoperit pe la ora 18, de alt vieţuitor al lăcaşului de cult, care a sunat la 112, sperând că se mai poate face ceva. În zonă au intervenit atât poliţiştii cât şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care, după ce a încercat resuscitatea, nu a mai putut decât să constate decesul.

Trupul sinucigaşului, pe care nu au fost identificate urme de violenţă, cu excepţia celor specifice suicidului, a fost transportat la Serviciul de Me-dicină Legală pentru necopsie.

Oamenii legii au deschis un dosar penal (procedură obligatorie în astfel de cazuri) şi continuă investigaţiile sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă“ – noua încadrare juridică a morţii suspecte.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.