Acasă Administratie Semafor vandalizat, pietoni în pericol

Semafor vandalizat, pietoni în pericol

662
0
DISTRIBUIȚI

Semaforul montat recent pe strada G-ral. Nicolae Dăscălescu din Piatra-Neamţ îşi dovedeşte eficienţa. Atât şoferii cât şi pietonii percep adevărata lui necesitate abia acum, când s-a defectat, după cum au constatat mai mulţi pietreni care au tranzitat zona. Practic, după ce în ultima săptămână instalaţia cu leduri a rămas blocată pe culoarea verde (pentru maşini), de două zile semaforul s-a stins de tot, după cum semnalează mai mulţi internauţi pe grupurile de socializare din mediul on-line.

„Poate vede cine trebuie postarea asta. Semaforul din dreptul şcolii de pe str. Gen. Dăscălescu nu mai funcţioneaza pentru pietoni. Apeşi degeaba butonul ca sa se schimbe culoarea. Majoritatea pietonilor forţează trecerea, în cele din urmă existând oricând riscul de accident. Şoferii nu încetinesc, pentru că au verde la semafor. Trebuie intervenit repede“, a spus un pietrean.

Mesajul acestuia nu a rămas fără ecou din partea administraţiei locale; la scurt timp, unul dintre consilierii locali care face parte din Comisia rutieră a munici-piului i-a replicat că a trimis sesizarea celor responsabili, mai precis conducerii societăţii Publiserv.

„A fost vandalizat unul dintre butoanele care activau culoarea verde pentru pietoni. Cineva l-a spart, mai exact. Am luat legătura cu firma cu care avem contract şi au spus că vor trimite o echipă în această după-amiază (n.red. – vineri, 12 aprilie) să-l repare“, a explicat George Triboi, directorul societăţii Publiserv.  (R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.