Acasă Eveniment Scandalagiu trimis după gratii

Scandalagiu trimis după gratii

497
0
DISTRIBUIȚI

Lucian Petru Lalău, un recidivist din satul Buhalniţa (al comunei Hangu), a fost condamnat la trei ani, opt luni şi 20 de zile de închisoare, cu executare, pentru tulburarea ordinii publice, două infracţiuni de lovire şi patru ameninţări. Conform sentinţei, faptele acestuia s-au petrecut în seara de 25 octombrie 2022, în următoarele împrejurări. Pe la ora 20, el era la un bar din cartierul Dodeni (al oraşului Bicaz), s-a îmbătat, a început să fie agresiv şi a vrut să intre în rezerva destinată bărmăniţei Gabriela Diana Buruiană. Femeia a încercat să-l calmeze, reuşind în cele din urmă să-l convingă să-şi termine băutura pe terasă. Lalău a luat-o razna, a lovit mai multe mese şi a spart câteva sticle, făcând scandal cam un sfert de oră. Barmaniţa a încercat să-l liniştească, până când individul a scos un cuţit cu care a ameninţat-o. Pe terasă erau mai mulţi clienţi, printre care Cristi Dumitru Ciobanu şi Răzvan Ştefan Revorceag. Lalău i-a ameninţat şi pe ei, după care i-a lovit.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, pentru că scandalagiul era tăiat la o mână. Asistentul medical Ionuţ Doarbej l-a rugat să urce în autosanitară ca să-l panseze, acesta s-a enervat că nu i s-a dat voie cu ţigara aprinsă, aşa că l-a lovit pe Doarbeş cu pumnul în faţă. Apoi a aruncat cuţitul pe care-l ţinea în mâneca gecii şi a fugit. Poliţiştii l-au prins în zona blocurilor ANL din oraş, încătuşându-l.

Fiind audiat, Lalău a declarat că în timp ce era la cârciumă a fost bătut de un bărbat solid şi chel, a căzut, respectivul a încercat iar să-l lovească şi el a parat mişcarea, moment în care a fost tăiat cu ceva la mână. Tot el a sunat la 112. Individul a mai declarat că că nu s-a certat cu nimeni din bar, nu a făcut ameninţări, iar cuţitul găsit la locul faptei nu-i aparţine. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.