Acasă Economic S-a deschis primul salon de tatuaje autorizat din Piatra-Neamţ : 13 Ink...

S-a deschis primul salon de tatuaje autorizat din Piatra-Neamţ : 13 Ink Tattoo – Importanţa alegerii unui tatuaj

2916
0
DISTRIBUIȚI

De curând, în Piatra-Neamţ s-a deschis primul salon de tatuaje autorizat (13 Ink Tattoo), în care lucrează un tatuator cu acte în regulă. Este singurul salon care oferă calitate şi siguranţă, având în echipă un tatuator autorizat, cu un trecut artistic bine sedimentat.

Alegerea unui tatuaj este extrem de importantă şi trebuie să fie un proces bine gândit deoarece va avea un impact puternic şi definitiv în viaţa celui care îl va purta. De aceea trebuie menţio-nate câteva criterii pe baza cărora trebuie făcute algerile înainte de a merge la tatuator.

Presupunând că aţi decis deja că un tatuaj vă va completa frumuseţea corporală, iată câteva sfaturi pentru a face cea mai bună alegere.

Alegerea salonului (tatuatorului)

Este imperios necesar ca salonul de tatuaje să fie unul autorizat, în care să se respecte cu sfinţenie regulile de igienă. Tot ce se petrece înainte de procedură trebuie să fie la vedere, clientul să poată vedea materialele de unică folosinţă, înainte ca acestea să fie desigilate în faţa sa. Un salon trebuie să funcţioneze la fel ca un cabinet medical.

Un tatuator cu studii în dome-niul artistic va şti, în cele mai multe cazuri, să dea formă ideilor clienţilor, dar şi să le şi tatueze. Înainte de a merge la un anumit artist tatuator, urmariţi portofoliul acestuia, stilul şi care îi sunt li-mitele.

Ideea

Ţineţi cont de opinia lui în ceea ce priveşte alegerea dumneavoastră. Un tatuator care are background artistic va şti să dea va-loare ideilor sau va şti să modifice un model după placul dumnea-voastră, astfel încât să fie un tatuaj unicat.

06

Încercaţi să fiţi originali

Nu cereţi tatuatorului să copieze alte tatuaje pe care le-aţi găsit pe internet. Un tatuator vă va explica faptul că multe dintre aceste modele sunt protejate de drepturi de autor. În plus, cam cât de trist ar fi momentul să vă întâlniţi cu o altă persoană care să poarte aceleaşi însemne.

 

Abia după toate acestea puteţi întreba cât costă. Preţul unei lucrări se stabileşte în funcţie de dimensiune, de complexitatea desenului, de cantitatea de materiale folosite, implicit durata de realizare. Un alt factor care influenţează preţul este locul în care se va realiza intervenţia.

13 Ink Tattoo Piatra-Neamţ vă oferă toate informaţiile necesare de la idee până la realizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.