Acasă Eveniment Reţinut pentru că a spânzurat mai mulţi câini

Reţinut pentru că a spânzurat mai mulţi câini

292
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, a fost reţinut de poliţişti, sâmbătă, pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept. El fusese filmat cum trage un câine pe un drum din sat şi apoi îl spânzură de un par, cu capul în jos, alături de alţi doi câini deja morţi în acelaşi fel. Imaginile au avuns pe internet şi aşa s-au autosesizat oamenii legii. Individul urmează să fie prezentat parchetului Piatra-Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Dacă sunteţi martor sau aveţi informaţii cu privire la infracţiuni comise împotriva animalelor, este recomandabil să faceţi imediat o sesizare în scris sau telefonic către Poliţie care să cuprindă cât mai multe date cu privire la infracţiune: orice probe care ar putea conduce la identificarea suspecţilor – filmări, fotografii, locaţie, date de identificare, preferabil salvate în copie, deoarece pe reţelele de socializare aceste probe pot fi oricând şterse de utilizatorii care le-au postat sau chiar de către reţelele de socializare dacă aceste probe încalcă regulile platformei, multe dintre ele arătând acte de violenţă.

Pentru faptele comise în judeţul nostru puteţi trimite o sesizare pe adresa de e-mail: cabinet@nt.politiaromana.ro, iar dacă sunteţi martor la o infracţiune care se întâmplă în timp real puteţi suna direct la 112.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.