Acasă Eveniment Zeci de mii de nemţeni primesc carduri pentru alimente

Zeci de mii de nemţeni primesc carduri pentru alimente

348
0
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 55.000 de familii din Neamţ vor primi, după 1 iunie, carduri pentru cumpărarea de alimente de bază. Cardurile vor fi distribuite de factorii poştali – direct la domiciliile beneficiarilor, la sediile oficiilor poştale (dacă beneficiarii nu sunt găsiţi la domicilii) sau la sediile primăriilor (în cazul; persoanelor fără adăpost).

De Programul social „Sprijin pentru România“, care prevede acordarea unor vouchere pentru achiziţionarea alimentelor de bază, vor beneficia familiile cu cel puţin doi copii sau monoparentale, cu venituri mai mici de 600 de lei/ lună/ persoană; pensionari cu venituri mai mici de 1.500 de lei/lună; persoanele cu venit minim garantat; persoanele cu dizabilităţi, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei; persoanele fără adăpost.

Cardurile vor fi alimentate cu câte 250 de lei/ familie, din două în două luni: în iunie, în august, în octombrie şi în decembrie.

Cardurile pentru produse alimentare nu permit efectuarea de operaţiuni de retragere de numerar sau de cumpărare de altfel de produse. (Liviu ILIE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.