Acasă Politica Răzvan Cuc către liberali după blocarea lucrărilor pe DN 15: “Lăsaţi circul!...

Răzvan Cuc către liberali după blocarea lucrărilor pe DN 15: “Lăsaţi circul! Lăsaţi demagogia!”

1397
0
DISTRIBUIȚI

Fostul ministrul PSD al Transporturilor, deputatul de Neamţ Răzvan Cuc are o reacţie acidă şi ironică ca răspuns la declaraţiile făcute la Piatra-Neamţ de Lucian Bode, ministrul PNL al Transporturilor.

Răzvan Cuc spune că liderii PNL Neamţ, în lipsă de proiecte, s-au gândit să-l aducă pe Bode să mintă nemţenii. El  face un apel la liberali să înceteze circul şi demagogia şi să nu mai încerce să dea vina pe PSD pentru lipsa lor de viziune.

“Mugur Cozmanciuc şi echipa PNL Neamţ, în lipsa unor proiecte concrete pentru Neamt s-au gândit să-i mai mintă puţin pe nemţeni. L-au adus pe ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pentru a ne spune tot felul de bazaconii legate despre DN 15!

Realitatea este următoarea: drumul aflat într-o stare avansată de degradare punea în pericol, ceas de ceas, viaţa participanţilor la trafic şi siguranţa celor care locuiesc în zonă, de aceea trebuia începută reparaţia în regim de maximă urgenţă! Eu mă aşteptam să vină să ne spună ce proiecte vor mai face pentru Neamţ sau regiunea Moldovei, nu să arunce vina tot pe PSD, partidul care le-a lăsat nenumărate proiecte începute, măcar de ar putea să le ducă la bun sfârşit. Dar ei nu pot nici măcar să le finalizeze, ei vor să le distrugă şi vor să le facă subiecte de presă!

Ca să ne înţelegem clar: actualul ministru ne spune că e rău că se fac lucrări în Neamţ ca şi cum acest judeţ ar trebui să fie privat de lucrări de investiţii! Nu vă mai lamentaţi cu termenul de execuţie că nimeni nu a adus asta în discuţie, ci doar faptul că aţi inventat tot felul de motive ca să boicotaţi această lucrare, prin tot felul de controale inutile!

Am înţeles că politic trebuie să speculeze orice subiect, dar chiar să facem un caz dintr-un proiect care este 85% finalizat doar de dragul de a nu se bifa ca o realizare a PSD, mi se pare deplasat! Fac un apel colegial: lăsaţi circul, lăsaţi demagogia şi finalizaţi proiectul. E util românilor, nu PSD-ului sau PNL-ului. Oricum, la cum văd că vrea să guverneze Orban, realizările le veţi avea doar în câte dosare reuşiţi să faceţi foştilor miniştri. Ar fi util să vă canalizaţi energiile pe ce realizări credeţi că veţi avea. Cred că veţi avea… atâtea câte credeţi că veţi avea”, este reacţia lui Răzvan Cuc.

Minstrul Transporturilor PNL a declarat la Piatra-Neamţ că ar fi găsit mai multe nereguli la lucrările de pe DN 15, tronsonul Bicaz – Poiana Largului, de aceea le-a oprit la stadiul de execuţie de 89%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.