Acasă Administratie Razii pentru prevenirea pestei porcine

Razii pentru prevenirea pestei porcine

245
0
DISTRIBUIȚI

În perioada 23-26 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor  în cooperare cu cei de la Ordine Publică, agenţi rutieri şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea răspândirii pestei porcine. Astfel, au fost efectuate verificări de specialitate în oboarele din localităţile Roznov, Tupilaţi, Cândeşti şi Borca. De asemenea, au fost verificate mijloacele de transport auto care efectuau transportul unor animale. Pentru nere-gulile constate cu privire la respectarea legislaţiei sanitar-ve-terinare privind înregistrarea şi identificarea animalelor, au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.750 lei.

De asemenea, în zilele de 25 şi 26 septembrie, oamenii legii au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţio-nalităţii stradale şi a faptelor cu violenţă, a combaterii nerespectării regulilor de circulaţie şi a verificării modului de respectare a măsurilor din pandemie.

Au fost efectuate verificări de specialitate la 19 agenţi economici, fiind legitimate peste 150 de persoane şi controlate peste 80 de autovehicule. Pentru neregulile constate, au fost aplicate 30 de amenzi în valoare de aproximativ 10.000 lei.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.