Acasă Economic Proiect a la Hollywood: Primarul vrea să pună numele oraşului pe Pietricica

Proiect a la Hollywood: Primarul vrea să pună numele oraşului pe Pietricica

1895
1
DISTRIBUIȚI

O idee inedită, prin care se doreşte scoaterea municipiului Piatra-Neamţ din anonimat, a fost lansată de primarul Dragoş Chitic pe reţelele de socializare. Acesta consultă opinia publică cu privire la montarea numelui oraşului în vârful muntelui Pietricica. Ideea nu este nouă, modelul fiind preluat şi de alte oraşe din lume de la faimoasa siglă a Hollywood-ului. În ţara noastră cel mai cunoscut proiect de acest fel este la Braşov; administraţia locală de aici a profitat de configuraţia geografică din zonă şi a montat numele oraşului cu litere uriaşe pe muntele Tâmpa. „Vă propun un proiect care să ne întărească mândria de a fi pietreni şi care să contribuie la promovorarea municipiului reşedinţă de judeţ de la poalele masivului Pietricica. Părerile voastre contează pentru mine şi de aceea aştept cu interes să vi le exprimaţi inclusiv aici, pe pagina mea de Facebook“, este mesajul transmis de primarul Dragoş Chitic.

(Roxana CHIRILĂ)

 

1 COMENTARIU

  1. Pe malul apei, Andromaca mulge vaca. În apă se vede invers.
    Cam așa și cu aceste litere de pe Pietricica. Depinde de unde vii.
    Cât costă… cine știe? Depinde de interes, nu? Ce s-ar putea face cu banii respectivi… tot așa, depinde din ce unghi privești.
    Acum, lăsând la o parte semnele de întrebare, eu vreau să povestesc următorul lucru: din 90 încoace am tot umblat prin fel de fel de țări. Știți ce-mi vine prima dată-n minte? Curățenia, drumurile și comportamentul localnicilor.
    Nu știu alții cum gândesc, dar eu când văd ce tichii de mărgăritar poarta țara asta cheală, îmi crapă obrazul de rușine! Mai ales când vin străini în ospeție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.