Acasă Politica PRM Neamţ se mută cu totul la UNPR

PRM Neamţ se mută cu totul la UNPR

1562
0
DISTRIBUIȚI

Campania de recrutare declanşată de UNPR este în toi, iar în perioada imediat următoare va înghiţi întreaga organizaţie judeţeană a PRM Neamţ.

La câteva zile de la momentul în care membrii de la 15 organizaţii PRM din zona Roman au semnat înscrierea în UNPR, şeful PRM Neamţ, Stejărel Nistor a confirmat faptul că există discuţii şi la nivelul conducerilor organizaţiilor de judeţ.

„Eu am purtat discuţii cu mai multe formaţiuni politice care s-au arătat interesate de colaborare cu PRM, dar cele mai aplicate le-am avut cu domnul Constantin Iacoban, preşedintele UNPR Neamţ. În acest moment nu pot oferi foarte multe detalii, dar în momentul în care se va realiza o astfel de decizie o vom face publică“, a declarat Stejărel Nistor.

El a mai menţionat că în acest moment organizaţia PRM de la Neamţ are peste 3.000 de membri, dar a pierdut toţi cei 32 de aleşi locali odată cu ordonanţa care a permis migraţia acestora.

Şi Constantin Iacoban a confirmat faptul că negocierile cu PRM sunt avansate, iar primul pas a fost făcut deja acum trei zile, la Roman, acolo unde s-au şi semnat peste 100 de adeziuni de la PRM la UNPR.

După încheierea tuturor protocoalelor de primire şi a altor organizaţii PRM din judeţ în UNPR, vor avea loc alegeri pentru stabilirea Biroului Permanent Judeţean, în care vor fi cooptaţi şi membri care provin de la PP-DD şi PRM.

Totodată, în continuare vor avea loc discuţii despre obiectivele politice ale UNPR, despre pregătirea alegerilor locale, despre criteriile de eligibilitate pentru stabilirea candidaturilor politice şi multe alte probleme organizatorice.

(A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.