Acasă Eveniment Pedofilul din Dărmăneşti

Pedofilul din Dărmăneşti

1424
0
DISTRIBUIȚI

O fetiţă în vârstă de 9 ani, din zona „Lenin“ (cartierul Dărmăneşti) a municipiului   Piatra-Neamţ, a fost agresată sexual, în după-amiaza de 18 iunie, de un localnic de 84 de ani. Minora se juca pe trotuarul din faţa blocului, fiind împreună cu un băieţel de 4 ani, când a fost abordată de individ.

Acesta i-a luat mâna fetiţiei şi a obligat-o să îl atingă în părţile intime, încercând, totodată, să o şi pipăie pe minoră. De asemenea, bătrânul a invitat-o la el acasă, spunându-i că vrea să-i dea nişte bani. Copila s-a spe-riat, a început să plângă şi a fugit, luându-l cu ea şi pe băieţelul de 4 ani. Ea le-a povestit îngrozită părinţilor ce  s-a întâmplat, iar aceştia au sunat imediat la 112.

Poliţiştii de investigaţii criminale l-au depistat în scurt timp pe octogenarul pervers şi l-au dus la sediu, pentru audieri. Ulterior, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de agresiune sexuală, corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri.

Ieri, bătrânul urma să fie prezentat instanţei de sub Pietricica, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Copila abuzată şi minorul care era cu ea vor trebui să fie consiliaţi psihologic de specialişti.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.