Acasă Administratie Pe 1 iunie, la Piatra-Neamţ – Caravana Copilăriei

Pe 1 iunie, la Piatra-Neamţ – Caravana Copilăriei

498
0
DISTRIBUIȚI

Ziua de 1 iunie nu va trece, nici anul acesta, pentru copiii din Piatra-Neamţ fără a fi sărbătorită aşa cum se cuvine. Primăria le-a pregătit un mini-festival intitulat „Caravana Copilăriei“, care se va desfăşura pe esplanada de la Curtea Domnescă. Evenimentul va începe la ora 12, când prichindeii vor asista la o paradă a celor mai îndrăgite personaje din poveşti sau din desenele animate – Mickey Mouse, Hello Kitty, Donald Duck, minioni şi prinţese – după care vor putea lua parte la un spectacol de cântece şi

dansuri specifice vârs-tei.

„Pentru o zi, Curtea Domnească va fi un tărâm de basm, unde copiii vor avea parte de surprize, spectacole, concursuri interactive şi voie bună. Va fi o incursiune în lumea artistică prin teatru, dans şi poezie, alături de cele mai îndrăgite personaje din desenele animate. Partenerii evenimentului sunt Asociaţia «Născută Înger», Viva Allegria şi Clubul «Artis».

Este o zi a bucuriei pentru copii dar nu trebuie să-i uităm nici pe copiii care din motive de sănătate poate că se bucură mai puţin. Din acest motiv Asociaţia «Născută Înger» se alătură manifestării din acest an cu un eveniment special, de tip flashmob intitulat «Zâmbeşte şi îmbrăţişează orice copil» care va avea loc simultan , sâmbătă, începând cu ora 12.00, în şapte oraşe din România printre care şi Piatra-Neamţ. Acţiunea este organizată în special pentru copiii cu boli grave, în semn de solidaritate dar şi pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu faptul că în România aproximativ 5.000 de copii suferă de cancer şi anual sunt diagnosticate 500 de cazuri noi“, a declarat primarul Dragoş Chitic. (R. CHIRILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.