Acasă Eveniment Monstrul

Monstrul

922
0
DISTRIBUIȚI

Emanuel Ciorloş, un recidivist în vârstă de 20 de ani, din comuna Bicaz Chei, a fost reţinut de poliţişti, în seara de 27 mai, după ce a bătut, violat şi omorât o femeie de 65 de ani, din satul Camenca (al comunei băcăuane Brusturoasa). Individul, aflat sub control judiciar pentru furtul unei maşini, lucra ca muncitor forestier la o exploatare de la marginea localităţii băcăuane. El îi ştia pe soţii Condrea, care locuiesc la câteva sute de metri de vagonul în care acesta era cazat. În repetate rânduri, tânărul şi colegii lui se duseseră la familia băcăuană şi cumpăraseră alimente sau fructe.

Luni seara, Ciorloş era beat, a luat un bidon cu bere şi a plecat spre casa Vale-ricăi. A ajuns exact când femeia voia să închidă animalele, aşa că s-a oferit să o ajute. Când au ajuns în grajd, tânărul a închis uşa în urma ei şi a luat-o la bătaie. Strigătele femeii au fost auzite de soţul acesteia (70 de ani), care, însă, nu a avut cum să intervină, pentru că este orb. Ciorloş a lovit-o pe bă-trână în mod repetat, apoi a violat-o, după care a strâns-o de gât până a omorât-o. Când şi-a dat seama ce a făcut a plecat, s-a reîntors la vagonul forestier şi le-a povestit colegilor totul, aşteptând apoi să fie luat de Poliţie.

Deoarece în zona respectivă nu este semnal telefonic, unul din muncitori a mers până aproape de asfalt, vreo câţiva kilometri, şi a sunat la 112, anunţând oamenii legii.

Emanuel Ciorloş urmează să fie prezentat Tribunalului Bacău, cu propunere de arestare preventivă pentru viol şi omor.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.