Acasă Eveniment Înecat în fântână

Înecat în fântână

501
0
DISTRIBUIȚI

Un bătrân de 79 de ani, din comuna Poiana Teiului, a decedat, ieri dimi-neaţă, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri. Alarma a fost dată pe la ora 6.30, de soţia acestuia, iar pentru scoaterea victimei au intervenit pompierii târgnemţeni ai Gărzii II Poiana Teiului, cu o autospecială, un autoturism de serviciu, o motopompă şi o ambulanţă SMURD.

Pentru a-l putea scoate pe bătrân, militarii au trebuit ca mai întâi să evacueze apa din fântână, operaţiune care a durat aproape o oră şi 30 de minute. Localnicul a fost apoi extras, iar paramedicii au început manevrele de resuscitare, până la sosirea echipajului specializat din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din nefericire, inima bătrânului nu a mai repornit, iar la ora 9.30 a fost declarat decesul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă“ – noua încadrare juridică a morţii suspecte – şi fac investigaţii ca să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau o sinucidere, ţinând cont că bătrânul suferea de mai multe boli, iar cadavrul său a fost găsit în picioare. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.