Acasă Economic Open Test Drive 27-29 mai: Testează modelele Volvo în orașul tău!

Open Test Drive 27-29 mai: Testează modelele Volvo în orașul tău!

353
0
DISTRIBUIȚI

Modelele Volvo reprezintă combinația ideală dintre sustenabilitate, performanță și stil, iar Cybernet Autocenter ți le aduce în orașul tău pentru un weekend întreg!

De vineri până duminică (27-29 mai), dealerul auto Cybernet Autocenter organizează la showroom-ul său din Piatra-Neamț o sesiune de test drive deschis cu toate mărcile din portofoliu, inclusiv Volvo. Pasionații le pot vedea și conduce timp de trei zile, între orele 10 și 17 (vineri și sâmbătă) și 10 și 15 (duminică).

Tehnologie pentru o viață mai bună

Misiunea Volvo este de a asigura libertatea de mișcare într-o manieră personală, sustenabilă și sigură. De aceea, utilizează cea mai bună tehnologie disponibilă pentru mașinile sale, dezvoltă noi tehnologii care nu există în prezent și integrează elementele pentru a oferi noi experiențe.

În acest moment, modelele Volvo disponibile în România sunt complet electrificate. Motoarele termice sunt ajutate de motoare electrice pentru a dezvolta mai multă putere și mai puține emisii nocive pentru mediul înconjurător. În varianta mild hybrid motorul electric nu asigură o autonomie proprie, dar contribuie substanțial la o călătorie mai lină, cu mai puține emisii și consum redus de combustibil. Varianta plug-in hybrid are o baterie ce asigură o autonomie de până la90 km în modul pur electric, pentru deplasări urbane cu zero emisii.

Pe lângă grija pentru natură, Volvo este recunoscută ca marca ce excelează în protejarea pasagerilor.

Nu există mulți oameni care au salvat atâtea vieți ca inginerul Volvo, Nils Bohlin, care a introdus centura de siguranță în trei puncte în 1959. De atunci, se estimează că peste un milion de vieți au fost salvate ca urmare a faptului că Volvo Cars a renunțat la drepturile sale asupra brevetului, astfel încât toată lumea să poată beneficia de invenție. Astăzi marca este unul dintre liderii siguranței, iar viziunea Volvo este să evite complet rănirea gravă sau pierderea vieților a celor aflați în mașinile sale.

Ce modele poți testa în Piatra-Neamț?

Prin gama Recharge, care conține modele electrificate, Volvo ne convinge că sustenabilitatea este viitorul siguranței în trafic,” ne spune Constantin Ababei, directorul de vânzări Volvo de la Cybernet Autocenter. „Ne bucurăm să aducem publicului nostru din Piatra-Neamț sedanul exclusivist S90 în varianta Recharge – plug-in hybrid.Dar vom avea și modele din gama XC, SUV-uri care adaugă dinamic.

S90 Recharge plug-in hybrid: Așteaptă-te la mai mult
Noul sedan exclusivist, în varianta electrificată, permite călătorii de până la 90 km în modul pur electric.Menține controlul în orice moment cu ajutorul tehnologiei intuitive și al aplicațiilor Google încorporate, pentru ca tu să te poți bucura de călătorie, fără compromisuri.

XC40 Recharge: SUV-ul compact pur electric
Cel mai mic SUV al mărcii, XC40 a fost complet electrificat, pentru a fi mai actual ca oricând. Compact și expresiv, modelul se integrează perfect în peisajul urban – și peste tot pe unde te poartă drumurile tale. Cu XC40 explorezi orice oraș fără a te pierde în anonimat.

XC60: SUV-ul suedez dinamic și rafinat
XC60 este partenerul de încredere, dinamic și versatil, care nu face rabat la confort și rafinament. Inteligent și puternic, XC60 îți reamintește întotdeauna cât de plăcut este să te afli la volan. Designul atletic și măiestria scandinavă se îmbină într-un SUV de lux conceput în jurul tău – și al nevoilor tale.

XC90: Avansat, elegant, sustenabil
Cel mai mare model din gamă, XC90 este deopotrivă mașina de familie generoasă, care protejează ce ai mai drag pe lume, dar și un partener elegant pentru clasa business. Cu până la 7 locuri confortabile și spațioase și până la 390 de cai-putere, XC90 te asigură în permanență că încrederea nu este doar un accesoriu opțional.

Save the date: Open Test Drive are loc între 27-29 mai 2022, începând cu ora 10, la showroom-ul ŠKODACybernet Autocenter de la ieșirea spre Roman. Mai multe detalii: www.autocenter.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.