Acasă Economic Open Test Drive 27-29 mai: Cybernet Autocenter te invită la Audi DrivingExperience

Open Test Drive 27-29 mai: Cybernet Autocenter te invită la Audi DrivingExperience

367
0
DISTRIBUIȚI

Pentru că ești cel mai mare fan al mărcii premium germane, Cybernet Autocenter ți le aduce în orașul tău – casă le poți testaun weekend întreg!

De vineri până duminică (27-29 mai), dealerul auto Cybernet Autocenter organizează la showroom-ul său din Piatra-Neamț o sesiune de test drive deschis cu toate mărcile din portofoliu, inclusiv Audi. Pasionații le pot vedea și conduce timp de trei zile, între orele 10 și 17 (vineri și sâmbătă) și 10 și 15 (duminică).

Progres prin tehnologie

Accelerație, motor turat și libertatea de a avea control: aceasta este experiența Audi.

Atunci când vrei să simți cu adevărat puterea unui automobil al cărei performanțe se regăsesc în fiecare detaliu de proiectare, un test drive este cea mai bună alegere. Din momentul în care ai decis ca Audi să îți fie partener de drum, vei rămâne impresionat de confortul unic, performanțele de excepție și de siguranța pe care o simți de fiecare dată când conduci un Audi.

Viitorul este o chestiune de atitudine: unii văd ceea ce este, Audi vede mai departe. Astfel, întreaga forță a mărcii este pusă în slujba scopului de a da o formă viitorului. Formele, materialele și tehnologiile determină caracterul fiecărui automobil Audi, și fiecare model este, prin design, viziune și caracter, o operă de artă inginerească.

Tehnologia legendară quattro înseamnă mai multă siguranță pentru pasageri și experiențe dinamice pentru șoferi.

Modelele Audi impresionează cu accelerația spontană și dinamică, dar și cu manevrabilitatea agilă. Aceste performanțe se datorează tracțiuniiquattro variabilă, ce permite distribuirea forțelor de tracțiune individualizat pe fiecare roată. În plus, Audi drive select permite setarea caracteristicilor dorite pentru automobil, prin alegerea modului de mers preferat, dintre diferitele moduri disponibile: uneori confortabil, alteori dinamic, data viitoare automatizat sau chiar setezi fiecare detaliu după bunul plac.

Ce modele poți testa în Piatra-Neamț?

Cele mai căutate modele Audi vor fi disponibile pentru test drive,” ne spune Remus Mihalcea, directorul de vânzări pentru marca Audi de la Cybernet Autocenter. „Aducem modele noi, din gamele Q și A. Vedeta incontestabilă este Audi Q7, SUV-ulmultiplu premiat, dar doritorii vor putea testa și versiunile cele mai noi ale modelelor A3 Sportback, Q2 sau Q3.

Audi Q7: Atletic și atemporal
Tehnologii de infotainment de ultimă oră și sisteme de asistență a șoferului, senzații de neuitat la volan, datorită tracțiunii integrale quattro, plus soluții inteligente pentru șasiu, design plin de forță și spațiu din plin pentru până la șapte persoane. Doamnelor și domnilor: Audi Q7.

Audi A3 Sportback: Progresul pe care îl simți
În vremurile acestea, în care totul se schimbă cu repeziciune, aveți nevoie de un însoțitor pregătit oricând pentru noi provocări. Tehnologiile sale inovatoare, precum Audi Connect, dar și designul avangardist ce îmbracă automobilul sunt toate cu un pas înaintea prezentului. That´sprogressyoucanfeel.

Audi Q2: Pentru clipe incitante la volan
SUV-ul urban elegant impresionează cu forța emanată de designul său atractiv, dar și cu gama largă de dotări de infotainment, precum și cu tehnologia avansată a trenului său de rulare. Confortul și plăcerea condusului, atât în oraș, cât și la drum lung, sunt asigurate de dotări speciale, ca de pildă de direcția progresivă și de asistentul opțional Adaptive Assist.

Audi Q3: SUV-ul polivalent, pregătit pentru orice teren
SUV-ul de familie cu nenumărate calități și fațete: a doua generație a modelului Audi Q3 se prezintă cu un design mai impunător, oferind totodată spațiu din plin, plus numeroase dotări și detalii practice.

Savethe date: Open Test Drive are loc între 27-29 mai 2022, începând cu ora 10, la showroom-ul ŠKODACybernet Autocenter de la ieșirea spre Roman. Mai multe detalii: www.autocenter.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.