Acasă Politica Mugur Cozmanciuc: „Demiterea lui Ponta, un gest de responsabilitate!“

Mugur Cozmanciuc: „Demiterea lui Ponta, un gest de responsabilitate!“

1522
0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Mugur Cozmanciuc, co-preşedintele PNL Neamţ, motivează încercarea PNL de a detrona, prin moţiune de cenzură, Guvernul Ponta şi explică nemţenilor că perpetuarea actualei situaţii aduce un mare prejudiciu de imagine întregii ţări.

Cozmanciuc spune că depunerea moţiunii de cenzură intitulată „Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!“ a fost determinată de situaţia juridică a lui Victor Ponta, care a fost trimis în judecată.

„PNL este primul partid care susţine prezumţia de nevinovăţie. Nu putem însă ignora faptul că premierul a fost acuzat, iar acuzaţiile respective sunt făcute în baza unor probe instrumentate. Imaginea României are de suferit, guvernarea e blocată, relaţia României cu partenerii externi este inexistentă, relaţia cu Opoziţia este inexistentă, iar demiterea lui Victor Ponta ar echivala cu tăierea acestui nod gordian“, a declarat deputatul liberal.

El a mai menţionat că în contextul actual, PNL va demara discuţii atât cu liderii formaţiunilor politice, cât şi cu parlamentarii.

„Este nevoie în acest moment de schimbarea premierului, iar PSD trebuie să dovedească dacă vrea un Parlament credibil. La rândul lui, Parlamentul trebuie să dea dovadă că reprezintă într-adevăr electoratul, electorat care

i-a dat un vot de blam lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale de anul trecut“, a conchis Mugur Cozmanciuc.

(A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.