Acasă Sport Minifotbal – „Cupa Pro Sport“ Focşani / Grupa profesorului Bulacu de la...

Minifotbal – „Cupa Pro Sport“ Focşani / Grupa profesorului Bulacu de la LPS Piatra-Neamţ, Pe locul III în turneul finalului săptămânii trecute

2449
0
DISTRIBUIȚI

 

Antrenorul pietrean Gheorghe Bulacu ţine să mai promoveze către performanţă o altă serie de tineri fotbalişti. Cunoscutul tehnician din curtea Liceului cu Program Sportiv Piatra-Neamţ a finalizat parcursul primelor lecţii de iniţiere cu grupele juniorilor din propriul vestiar. Din vară începând, acesta a răspuns invitaţiilor primite pentru participarea la mai multe turnee. Ultimul, dar nu şi cel din urmă a fost încheiat la sfârşitul săptămânii trecute. Sâmbătă, la Focşani, micii fotbalişti ai LPS-ului pietrean au fost parteneri pe măsura aşteptărilor pentru celelalte competitoare înscrise în cadrul unui turneu devenit deja tradiţional: „Cupa Pro Sport“. Deşi în competiţie figura şi o categorie mai mică, destinată participanţilor născuţi în anul 2009, profesorul Bulacu şi-a înscris grupa de copii în cadrul categoriei rezervată copiilor de 7 ani.

Victorioşi în finala mică: 3-0 cu LPS Vaslui

„A fost un turneu organizat cu prilejul Sfântului Nicolae, motiv de bucurie şi satisfacţie pentru copii“, declara antrenorul juniorilor noştri. Între participante s-au numărat echipe reprezentante ale celor mai valoroase centre de fotbal din Moldova. În cadrul grupei unde au fost repartizaţi la turneul din Focşani, tinerii fotbalişti pietreni au câştigat 4-0 cu Luceafărul Brăila, au pierdut 1-5 cu Pro Sport Focşani şi au dispus cu 4-1 de LPS Suceava. De pe locul II al seriei preliminare, formaţia Liceului cu Program Sportiv pietrean a acces în finala mică a competiţiei, act pe care l-au şi câştigat, scor 3-0, în faţa echipei similare LPS Vaslui. Pentru locul III al podiumului final, juniorii profesorului Gheorghe Bulacu au fost recompensaţi cu diplome, medalii şi un frumos trofeu.

„Progresul copiilor mă ţine şi pe mine «în viaţ㻓

„Echipa este în creştere valorică. Se vede progresul faţă de momentul selecţiei , aspect care mă ţine şi pe mine în viaţă, care-mi dă mai multă putere de muncă. Cel mai mult ne bucură faptul că lăsăm o bună impresie pe unde mergem, prin reprezentaţiile copiilor“, a completat antrenorul grupei juniorilor de 7 ani din curtea Liceului cu Program Sportiv pietrean. Sâmbătă, la Focşani, cu prilejul prezenţei în turneul „Cupa Pro Sport“, tinerii fotbalişti pietreni au ajuns pentru a doua oară în acest an. Tot la turnee test, echipa noastră a mai participat în oraşele învecinate: Bacău şi Iaşi.

Urmează „Cupa Moş Crăciun“de la Suceava

Momentan, elevii profesorului Bulacu pregătesc participarea la o altă competiţie: „Cupa Moş Crăciun“, programată din 19 şi până pe 21 decembrie, la Suceava. Acolo au mai fost invitate să participe alte 36 de echipe din ţară. LPS-ul pietrean va fi reprezentat de ambele grupe de juniori pregătite de profesorul Bulacu: cea a copiilor născuţi în anul 2008, dar şi formaţia tinerilor fotbalişti născuţi în anul 2007.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.