Acasă Eveniment Maşină lovită de tren

Maşină lovită de tren

670
0
DISTRIBUIȚI

Deaoarece nu a oprit la „Crucea Sf. Andrei“, un şofer constănţean a ajuns cu maşina în faţa trenului care circula pe relaţia Iaşi – Roman, în seara de 10 august, la trecerea la nivel cu calea ferată din satul Luţca (al comunei Sagna). Evenimentul a avut loc pe la ora 18.30 şi, din fericire, conducătorul auto şi soţia acestuia (care urmau să ajungă la o nuntă) au apucat să iasă la timp din vehicul, înainte ca acesta să fie lovit de locomotivă.

La locul incidentului au intervenit pompierii romaşcani cu două echipaje şi SMURD-ul. Militarii au asigurat măsurile de prevenire şi stringere a incendiilor şi au scos maşina de pe calea ferată. Şoferului, care nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a fost suspendat permisul de conducere.

Pe aceeaşi linie rutieră, tot la sfârşitul săptămânii trecute, trenul personal 5462, care circula pe ruta Piatra-Neamţ – Bacau a lovit o căruţă în care se aflau doi bărbaţi de 37 şi 40 de ani, în localitatea băcăuană Lespezi. Victimele au decedat pe loc în urma impactului, iar circulaţia feroviară a fost oprită mai bine de o oră.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.