Acasă Economic Marile vânzări încep vineri

Marile vânzări încep vineri

887
0
DISTRIBUIȚI

 

l „Black Friday“ se întinde pe o perioadă de trei zile l reducerile ajung şi până la 90 la sută

Vineri, retailerii vor va startul marilor vânzări ocazionate de „Black Friday“ (Vinerea Neagră) care se vor încheia duminică. Publicitatea excesivă a acestei zile a strânit deja curiozitatea nemţenilor, iar mulţi dintre ei vor fi clienţi siguri ai comercianţilor, indiferent de mărfurile pe care le vor valorifica. Peste 60 de magazine şi-au pregătit ofertele speciale pentru ziua de 21 noiembrie. Promoţiile obişnuite ale retailerilor care pot fi găsite şi acum în magazine, vineri vor fi înlocuite cu marile reduceri de 60 – 80 şi chiar 90 la sută. Dacă unii comercianţi limitează vânzările de „Vinerea Neagră“ până duminică, inclusiv, alţii aplică această strategie de marketing şi săpătămâna viitoare.

Oferte foarte bune sunt şi pe internet, însă marile magazine au anunţat că oferte speciale de „Black Friday“ vor putea fi accesate şi în spaţiile de comercializare. Toate produsele vor fi supuse reducerilor substanţiale de preţuri, de la mouse-uri şi fiare de călcat, la îmbrăcăminte şi încălţăminte, cărţi, parfumuri şi jucării. Aşadar, nemţenii sunt aşteptaţi să profite de această zi „neagră“ şi să facă achiziţii serioase de vineri şi până duminică. La rândul lor, retailerii au preconizat câştiguri fabuloase prilejuite de „Vinerea Neagră“, de ordinul milioanelor de euro.

Aşadar, cetăţenii vor putea cumpăra on-line produse la cele mai mici preţuri, de la eMag, Evomag, ClickShop, Sensoday, PC Garage. Retailerii Altex, Domo şi Flanco vin cu reduceri spectaculoase la aproape toate produsele pe care le comercializează. Ca şi exemplu, de „Black Friday“puteţi cumpăra un smart tv cu 3.999 de lei (reducerea aplicată fiind de 3.000 de lei), ori altul cu 1.339 de lei (reducere de 500 de lei), un laptop cu 1.349 de lei (reducere 400 de lei), o imprimantă cu 649 de lei (reducere 50 la sută), un smartphone cu 699 de lei (reducere 300 de lei), un fier de călcat cu 44 de lei (reducere 50 la sută) sau un frigider cu 499 de lei.

Retailerul Domo promite reduceri de „Black Friday“ de până la 80 la sută la televizoare, telefoane, laptop-uri, apartate foto şi electrocasnice. Reduceri fabuloase au anunţat şi magazinele de fashion, încălţăminte şi accesorii, precum TinaR, dEpurtat, My Closet, dar şi cele de jucării şi articole pentru copii: Noriel, Dino Land, Best Kind. Iubitorii de lectură vor putea cumpăra vineri cărţile preferate la preţuri mult mai mici, editurile Nemira, Libris şi Curtea Veche anunţând oferte speciale de „Black Friday“. (Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.