Acasă Eveniment Mâine încep Serbările Zăpezii pe Pârtia Durău

Mâine încep Serbările Zăpezii pe Pârtia Durău

7921
0
DISTRIBUIȚI

Administratorii singurei pârtii din zona de munte a judeţului nostru anunţă 10 zile de distracţie la cote maxime pe pârtia de la Durău. Vineri se dă startul celei de-a treia ediţii a Serbărilor Zăpezii, eveniment care se va desfăşura până pe 10 februarie. Iubitorii sporturilor albe vor fi întâminaţi pe pârtie de către un MC (MC John), iar de la ora 11.00 organizatorii au pregătit deschiderea oficială, printr-o spectaculoasă coborâre cu torţe a unui grup de schiori. A doua zi, (sâmbătă, 2 februarie) va debuta cu un concurs de schi dedicat atât adulţilor cât şi copiilor, după care pe scena amenajată la baza pârtiei atmosfera va fi întreţinută de ansamblul folcloric „Codrii Neamţului“. Între timp, pe pârtia pentru copii animatorii îi vor antrena pe cei mici la distracţie. Va urca pe scenă, începând cu ora 15.00, DJ Optik, care va mixa până spre seară.

Duminică, de la ora 10.00, va avea loc un nou concurs de schi, MC John fiind din nou la datorie pentru a antrena lumea la distracţie. Între orele 11.00 şi 17.00 pe scenă vor urca mai multe ansambluri folclorice, iar de la 17.00 toţi cei prezenţi se vor distra alături de Nicole Cherry; seara se va încheia cu un foc de artificii.

Începând de luni şi până vinerea următoare, cei care vor ajunge pe pârtie vor putea în continuare să se bucure de zăpadă pe ritmuri de muzică, iar sâmbătă, 9 februarie, de la ora 10.00 se vor relua concursurile de schi şi vor reveni animatorii pentru copii. Tot pe 9 februarie, de la ora 17.00, la Durău este aşteptată Lora. În ultima zi a Serbărilor Zăpezii (duminică, 10 februarie) programul se va relua de dimineaţă cu concursurile programate; între timp atmosfera va fi întreţinută de ansamblurile folclorice „Codrii Neamţului“ şi „Florile Ceahlăului“, după care vor fi două recitaluri susţinute de Admis Band şi de trupa Los Anonimos. Închiderea festivi-tăţilor va avea loc începând cu ora 17.30, printr-o coborâre cu torţe şi un spectaculos foc de artificii. (R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.