Acasă Eveniment Luptător MMA arestat pentru că a vrut să-şi rupă brăţara de monitorizare

Luptător MMA arestat pentru că a vrut să-şi rupă brăţara de monitorizare

1127
0
DISTRIBUIȚI

Marius Sofron Pîslariu (poreclit „Ares“), un luptător pietrean de MMA (Arte Marţiale Mixte) stabilit în Târgu Mureş, a fost arestat de judecători, marţi, după ce a încercat să-şi rupă brăţara electronică de monitorizare pe care i-o puseseră poliţiştii în urma unui ordin de protecţie cerut de soţia lui pe care o agresase. Dispozitivul a transmis însă imediat alerta către oamenii legii care s-au dus acasă la acesta să-l verifice. Când i-a văzut pe poliţişti, Pîslariu a devenit agresiv şi a început să urle că se omoară.

„La data de 15 ianuarie, prin Sistemul Informatic de Monitorizare Electronică, s-a primit o alertă cu privire la faptul că un bărbat încearcă să îşi desfacă dispozitivul de monitorizare electronică pe care îl avea montat. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că cele sesizate se confirmă şi că acesta se manifesta agresiv. Bărbatul a fost transportat la spital, fiind ulterior reţinut pentru 24 de ore. Instanţa a dispus apoi arestarea preventivă a suspectului. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea procurorului“, a declarat inspectorul Aurica Sabău, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş.

Sistemul Informatic de Monitorizare Electronică este funcţional în municipiul Bucureşti, judeţele Iaşi, Mureş şi Vrancea, începând cu data de 1 octombrie 2022. Dispozitivul de monitorizare se montează că urmare a emiterii unui ordin de protecţie, în caz de control judiciar sau arest la domiciliu. Acesta are formă de brăţară şi se pune la gleznă, sau, prin excepţie, la braţul persoanei vizate. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.