Acasă Administratie Lucrări de final, pe şantierul modularului ATI

Lucrări de final, pe şantierul modularului ATI

883
0
DISTRIBUIȚI

Unitatea modulară construită de Asociaţia „Dăruieşte Viaţă“ face paşi mari pentru pregătirea spaţiului în care va funcţiona Terapia Intensivă dedicată pacienţilor cu coronaviroză internaţi la Spitalul Judeţean. „În ultima săptămână, am finalizat fundaţia clădirii pentru gazele medicale şi pardoseala clădirii de primire a ambulanţei. De asemenea, am încheiat lucrările la montajul tubulaturii de ventilaţie, instalaţia de alimentare cu apă, montajul structurii pentru echipamente, montaj unităţilor modulare pentru gaze medicale şi montajul CTA-urilor (centrala de tratare a aerului). Am început lucrările de vopsitorie a tavanelor, montajul corpurilor de iluminat şi montajul panourilor radiante“, au transmis Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, reprezentantele Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă“.

Structura modulară ATI, construită, acum, va reda Spitalului Judeţean capacitatea de a trata pacienţi în terapie intensivă, în condiţii de siguranţă, într-un moment în care este mai multă nevoie ca oricând, potrivit sursei citate. Spitalul modular, prevăzut cu 18 paturi pentru pacienţii pozitivi cu forme grave ale infectării, va avea instalaţie de tratare a aerului, instalaţie de gaze medicale şi circuite. Lucrările aflate acum în desfăşurare sunt următoarele: montajul tapetului pe tavane, instalaţia hidranţilor, montajul izolaţiei şi jacketing tubulatură ventilaţie, dar şi montajul instalaţiei de detectare a incendiilor.

Reamintim celor care vor să ajute la finalizarea lucărilor de construcţii că o pot face accesând informaţiile publicate pe site-ul daruiesteviata.ro. (M.T.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.