Acasă Eveniment Încercând să fugă din carantină, a căzut de la etajul II şi...

Încercând să fugă din carantină, a căzut de la etajul II şi şi-a rupt piciorul

651
0
DISTRIBUIȚI

Marţi seara (24 martie), un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, băgat în carantină sub pază după ce se afla în izolare la domiciliu, pentru că abia venise din străinătate, a căzut de la etajul II al internatului Liceului Economic, rupându-şi un picior.  Potrivit autorităţilor, individul trebuia să stea în casă, dar a ieşit pe drum, s-a îmbătat, s-a dus la rude, a făcut scandal, iar poliţiştii, anunţaţi despre eveniment, l-au luat în cătuşe şi l-au pus în carantină la Liceul Economic. Omul, însă, nu a rezistat mult închis, aşa că, pe la ora 19, a improvizat o frânghie dintr-un cearşaf şi a ieşit pe geam, vrând să coboare, moment în care s-a şi accidentat.

„Bărbatul de etnie romă se afla în autoizolare din data de 18 martie. A ieşit astăzi (marţi – n.r.), a consumat alcool, pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasă pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat în mod direct autorităţile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantină“, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Individul în cauză s-a ales cu o fractură deschisă la un picior. El a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru îngrijiri medicale. La locul evenimentului a intervenit şi prefectul George Lazăr, pentru a evalua situaţia. Bărbatul care s-a aruncat de la etaj, pe lângă faptul că a fost sancţionat contravenţional, s-a ales şi cu dosar penal pentru infracţiunea de „zădărnicirea combaterii bolilor“, conform Parchetului Piatra-Neamţ. (M. SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.