Acasă Social Asociația Sf. Maria – Speranța Noastră împreună cu Clinica Dr. Măriuța -Medestetic...

Asociația Sf. Maria – Speranța Noastră împreună cu Clinica Dr. Măriuța -Medestetic a donat aparate de emisie

1324
0
DISTRIBUIȚI

Urmărind îndeaproape situația critică cu care se confruntă echipa medicală și secția A.T.I. a Spitalului Județean de Urgență Neamț și îndemnați de sentimentul de unitate, empatie și bunătate, Asociația Sf. Maria – Speranța Noastră împreună cu Clinica Dr. Măriuța -Medestetic a donat aparate de emisie- recepție și materiale de igienă și protecție pentru cadrele medicale, atât de utile în această situație de urgență.

Și tu poți ajuta, drag cetățean, e nevoie doar de implicare, căci mai este nevoie de multe alte materiale pentru ca viața celor care acum sunt în suferință să fie mai ușoară, iar acestea sunt: mănuși sterile și nesterile(toate mărimile) ; măști UF; măști FFP2 ;  măști cu vizier; viziere; dispersere automate pentru săpun și dezinfectanți; șorturi impermeabile; botoșei chirurgie impermeabili; dezinfectanți mâini și suprafețe; cearșafuri (pat/plic-lenjerii); combinezoane; ochelari de protecție; halate de protecție impermeabile; dispersere hârtie prosop; role; hârtie tip prosop; lămpi UV; uși cu închidere automată; aparat pentru filtrarea aerului; colaci de susținere a capului; cuve pentru dezinfectare (ochelari și viziere); sisteme de comunicare emisie-recepție; pampers pentru adulți; aleze igienice; alcool sanitar; bonete chirurgicale de unică folosință).  “Vă mulțumim că ați deschis, din nou, brațele și sufletele către noi. Mulțumim pentru speranța pe care ați sădit-o în inimile noastre prin intermediul materialelor. Vă suntem recunoscători pentru ajutorul dat nouă, personalului și pentru sentimentul că există oameni pentru care noi contăm! Cu deosebită considerație, colectivul Secției A.T.I. -Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.”

Lista necesarului rămâne deschisă tuturor celor care, din pțtinul lor, vor dărui pentru cei care au în aceste momente atât de mare nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.