Acasă Administratie Peste 100 de angajaţi din sistemul sanitar, infectaţi cu COVID-19

Peste 100 de angajaţi din sistemul sanitar, infectaţi cu COVID-19

776
0
DISTRIBUIȚI

Ieri, la nivel judeţean erau 163 de persoane aflate în carantină, iar alte 2.814 se aflau în izolare la domiciliu. Până acum, 746 de persoane au ieşit din izolare. Potrivit raportărilor de ieri, la nivel naţional, 103 cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus. Din cele 103 cadre medicale, 43 sunt medici, dintre care 27 sunt din Suceava. Mai sunt diagnosticaţi 45 de asistenţi medicali, dintre care 30 în Suceava, 14 infirmieri (13 infirmieri Suceava) şi o îngrijitoare. Tot ieri, în ţară, a fost înregistrată ziua cu cele mai multe noi cazuri confirmate pozitiv cu noul coronavirus – 186. Bilanţul îmbolnăvirilor cu coronavirus, în România, a ajuns la 762 potrivit comunicării Grupului de Comunicare Strategică.

Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate şi externate (53 la Timişoara, 19 la Bucureşti, 3 la Craiova, 2 la Constanţa, una la Cluj şi una la Iaşi).

Până pe 24 martie, opt persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 şi cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Bucureşti, Suceava, Craiova şi Iaşi, au decedat.

Institutul Naţional de Sănătate Publică nu mai publică harta cazurilor pe judeţe, dar a pus la dispoziţia publicului date despre situaţia persoanelor în carantină sau în izolare, din fiecare judeţ.

(M.T.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.