Acasă Administratie Încep reparaţiile de străzi

Încep reparaţiile de străzi

393
0
DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Piatra-Neamţ a definitivat, împreună cu societatea Publiserv, calendarul reparaţiilor la infrastructura rutieră, pietonală, şi parcările publice pentru perioada următoare. Primarul Andrei Carabelea le-a solicitat reprezentanţilor Publiserv ca, pe lângă calitatea lucrărilor, acestea să fie executate în special pe timpul nopţii, pentru ca disconfortul creat în trafic să fie cât mai mult redus. „Nu voi accepta niciun rabat de la calitate şi nu voi deconta lucrări care nu sunt conforme. Avem un buget nu foarte generos, de aceea este important ca fiecare leu să fie cheltuit cu maximă eficienţă. Vă asigur că voi monitoriza personal aceste lucrări de reparaţii şi asfaltare, tocmai pentru că vreau să mă asigur de calitatea lucrărilor“,a precizat primarul Andrei Carabelea.

Astfel, până la sfârşitul lunii mai, se vor realiza lucrări de asfaltare pentru amenajarea a circa 60 de noi locuri de parcare pe străzile Muzeelor (circa 20-25 de locuri) şi Dimitrie Leonida (circa 35-40 de locuri). În următoarele două săptămâni, şi în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo, se vor finaliza şi lucrările de reparaţiii capitale la parcarea din zona centrului comercial Winmarkt Petrodava.

În perioada iunie – septembrie, sunt programate cel puţin 26 de lucrări de reparaţii cu turnare de covor asfaltic.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, mai întâi (în luna iunie) se vor efect lucrări pe strada General Dăscălescu, în cartierul Mărăţei pe străzile Progresului, Veseliei şi în zone de parcări, pe strada Costache Negri şi pe strada Crizantemei.

În luna iulie se va lucra pe strada Gavril Galinescu, pe Aleea Ulmilor (în spatele Pieţei Dărmăneşti şi în zona blocului 40), pe strada Fermelor şi în zona centrală pe străzile Cuejdi, Ozana şi I.L. Caragiale.

În luna august, vor continua lucrările în cartierul Dărmăneşti, pe străzile Crizantemei, Nicu Albu şi Nicolae Iorga (în zona de parcare). În aceeaşi perioadă se vor efectua lucrări şi în zona Sarata, pe străzile Cerbului şi Merilor, în Precista, pe strada Bistriţei, în Mărăţei, pe strada Progresului, pe strada Gheorghe Doja (la intrarea în zona depozitului ecologic) şi în zona centrală, respectiv zona Bulevardul Decebal – Paharnicului.

Îîn luna septembrie sunt programate lucrări pe strada Bâtca Doamnei, între ponton şi podul Bâtca Doamnei, pe Bulevardul Dacia şi pe aleile carosabile din zona străzilor Nufărului şi Vasile Conta.

Calendarul convenit cu SC Publiserv poate suporta modificări, în funcţie de urgenţele apărute, dar şi de necesitatea efectuării unor lucrări suplimentare în zonele adiacente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.