Acasă Eveniment Hoţ căutat

Hoţ căutat

2187
0
DISTRIBUIȚI

Poliţia Municipală Piatra-Neamţ solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracţiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în staţia de alimentare cu carburanţi OMV, în după-amiaza de 12 decembrie, la ora 16. Oamenii legii au fost anunţaţi de şeful staţiei că un individ a sustras o bormaşină, în valoare de 150 de lei.

După vizualizarea imaginilor de pe camere, s-a stabilit că suspectul este în vârstă de aproximativ 30-40 de ani, cu înălţimea de 175 centimetri, îmbrăcat cu pantaloni gri şi geacă de culoare maro, cu glugă şi încălţat cu adidaşi maro. El a pro-fitat de neatenţia personalului de serviciu şi a sustras o bormaşină cu acumulator, expusă pe standul de promoţii, după care a plecat din peco. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, însă până în acest moment nu a fost posibilă identificarea respectivului.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliţia la numărul de telefon 0233/207009, ori să sune la 112! (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.