Acasă Eveniment Grajduri făcute scrum

Grajduri făcute scrum

481
0
DISTRIBUIȚI

Din cauza unui focar nesupravegheat, în după-amiaza de 9 august, a izbucnit un incendiu în gospodăria unui bărbat în vârstă de 72 de ani, din comuna Piatra Şoimului. Alarma s-a dat pe la ora 17.30, pe strada Staţiunii. Pentru stingere au intervenit voluntarii din localitate şi cei de la Roznov, pompierii pietreni, cei roznoveni şi o ambulanţă. Până la sosirea forţelor, propritarul a scos dintr-un grajd toate animalele. Grajdul a ars pe 200 de metri pătraţi laolaltă cu 20de tone de furaje şi uneltele gospodăreşti din acesta. Proprietarul s-a ales cu un traumatism la coaste, fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.

Tot miercuri, pe la 22, de la un scurtcircuit electric a luat foc alt adăpost de animale în Rediu. Au ars acoperişul unei case pe 150 mp, tot ce se afla într-o cameră, grajdul pe 100 mp cu o tonă de cereale şi diverse unelte. Două femei au făcut atacuri de panică, fiind îngrijite de paramedici, iar una a ajuns la spital.

Şi în oraşul Târgu-Neamţ, pe strada Mihai Eminescu, a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la primul etaj, în aceeaşi seară de 9 august. Focul a pornit de la un aragaz nesupravegheat. Acesta s-a făcut scrum, împreună cu hota şi obiectele din bucătărie. Nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor. Un alt incendiu a avut loc în aceeaşi zi, pe strada Islazului din Roman, unde au ars două hectare jumate de mirişte.  (M. SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.