Acasă Eveniment Grajd aprins

Grajd aprins

705
0
DISTRIBUIȚI

De la o afumătoare amplasată necorespunzător, în dimineaţa de 18 decembrie, a izbucnit un incendiu la o gospodărie din comuna Urecheni. Alarma s-a dat pe la ora 10, iar la locul evenimentului au intervenit pompierii târgnemţeni şi voluntarii din localitate alături de cei din Păstrăveni, cu mai multe autospeciale.

„Incendiul se manifesta la un şopron şi la podul unui adăpost de animale, care are o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi, existând posibilitatea propagării la casa de locuit a proprietarului dar şi la o gospodărie învecinată. În podul adăpostului erau depozitate plante furajere. Animalele au fost evacuate, până la sosirea echipajelor.

Din fericire, nu au fost victime“, a declarat sublocotenentul Irina Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“. Pompierii au stins incendiul în care s-au mistuit un şopron din lemn pe 30 mp, podul grajdului şi vreio 20 de tone de fân.

Un alt incendiu a izbucnit miercuri seara, pe la ora 21.30, la un garaj din Cârligi/Ştefan cel Mare, din cauza unui cablu electric defect. „Colegii noştri, fraţii (plutonieri-adju-tanţi) Cătălin şi Dragoş Buţurcă, aflaţi în timpul liber, au intervenit împreună cu voluntarii şi au reuşit să localizeze incendiul care cuprinsese garajul din panouri de tip sandwich, putând să se extindă la locuinţă şi alte anexe gospodăreşti“, a mai precizat sublocotenentul Popa. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.