Acasă Sport Fotbal – Liga a V-a / Pe lista echipelor excluse din campionat,...

Fotbal – Liga a V-a / Pe lista echipelor excluse din campionat, După Boghicea, urmează Icuşeşti

728
0
DISTRIBUIȚI

 

l mâine expiră termenul acordat de AJF oficialor grupării din Icuşeşti pentru achitarea datoriilor financiare, restanţe ce datează din 2013

Întrecerea celui de-al doilea eşalon fotbalistic la nivel judeţean este foarte aproape de a mai pierde o altă echipă. Culmea, se întâmplă tot în campionatul seriei I, acolo unde Speranţa Boghicea a fost deja eliminată din competiţie şi ulterior dezafiliată. Neprezentările consecutive la meciurile programate au reprezentat motivul care i-a obligat pe oficialii conducerii Asociaţiei Judeţene de Fotbal să confirme eliminarea celor din Boghicea.

De două etape în urmă a venit rândul celor de la Recolta Icuşeşti să intre în „vizorul“ reprezentanţilor de la AJF Neamţ. Atenţionaţi în mai multe situaţii cu excluderea imediată, oficialii formaţiei din Icuşeşti continuă să manifeste dezinteres faţă de hotărârea ce-i aşteaptă imediat. Conducerea fotbalului la nivel judeţean mai aşteaptă până mâine, vineri 16 octopmbrie, achitarea restanţelor financiare pe care cei de la Recolta le-au cumulat încă din ediţia precedentă de campionat. Duminică, la meciul de pe terenul propiu împotriva celor de la Stejarul Ţibucani, formaţia din Icuşeşti nu a fost programată, pierzând astfel disputa la „masa verde“, 0-3.

Ruginoasa, singura echipă fără meci pierdut

În clasamentul seriei I, singura echipă care nu a cunoscut înfrângerea după cele cinci meciuri consumate este Viitorul Ruginoasa (13 puncte după patru victorii şi o remiză). Fără meci pierdut, jucătorii de la Ruginoasa nu se pot bucura însă şi de postura de lideră a seriei, deţinută, mai nou, de Spicul Bozieni, cu 15 puncte strânse în urma a cinci succese şi o înfrângere. Rezultatele complete ale seriei I în runda a 6-a din tur au fost: Voinţa Boteşti – Stejarul Stăniţa 2-3 / Zimbrul Pânceşti – Recolta Bâra 4-0 / Siretul Doljeşti – Spicul Bozieni 0-1 / Recolta Icuşeşti – Stejarul ţibucani 3-0 (gazdele nu au fost programate din cauza datoriilor financiare neachitate).

Nicio echipă neînvinsă în seria a II-a

În seria a II-a din Liga a V-a nemţeană, de duminică nu mai există echipă care să nu fi cunoscut înfrângerea în noua stagiune de campionat. Învinsă, surprinzător, pe terenul propriu, de către o formaţie aflată în plutonul doi al ordinii clasamentului, formaţia din Dobreni a pierdut, pe criteriul golaverajului, postura de lideră a seriei. Fără victorie adjudecată în cele şase etape scurse rămâne gruparea nou-apărută în campionatul judeţean de fotbal, Viitorul Izvoare.

La Izvoare, Viitorul nu sună bine: cel puţin 6 goluri primite pe meci

Singură reprezentantă a unui sat în întreg campionatul judeţean de fotbal, tabăra celor de la Izvoare deţine recordul negativ până acum la secţiune agoluri primite: 39 în doar 6 runde, ceea ce însemană mai bine de şase goluri primite în fiecare joc disputat. Pentru echipa din Izvoare, Viitorul nu sună deloc bine, însă atât timp cât nimeni nu pune presiune pe rezultate şi totul se face din simplă pasiune şi dorinţă de mişcare a tineretului din sat, reprezentaţiile vor fi continuate. „Doar“ 12 goluri, cei din Izvoare au primit numai duminică, în deplasarea de pe terenul „zimbrilor“de la Vânători Neamţ. Taşca-Costişa s-a încheiat nedecis, dar cu goluri multe, în vreme ce derby-ul de la Urecheni a fost cu succes pentru gazde. Rezultatele complete ale meciurilor de duminică în etapa a 6-a au fost: Voinţa rediu – Energia Girov 1-1 / Zimbrul Vânători Neamţ – Viitorul izvoare 12-2 / Viitorul Taşca – Vulturul Costişa 3-3 / Zorile Urecheni – Flacăra Brusturi 1-0 / Voinţa Dobreni – Voinţa Dochia 1-2.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.